KHR szerepjáték az Anime és a Manga alapján! |
. . . . . . . . . . Köszöntünk minden újonnan érkező játékost! Sok szerencsét kívánunk nekik. Üdv.: G. |
|
Edzőtábor - part I
5
5
7
| |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Hibari Hibari admin

Hozzászólások száma: 108 Join date: 2012. Feb. 04. Tartózkodási hely: namimori
Karakter információk Család: Vongola FV::
   (999999999/999999999) Szint/Rang:: Chuck Norris/Chuck Norris
 | Téma: Edzőtábor - part I Szomb. 11 Feb. 2012, 10:59 | |
| Edzőtábor part 1 Első körNaszóval. Kaptok egy levelet. Kedves XY (ide a saját neveteket kérném)
Sok szeretettel meghívunk egy csodálatos edzőtáborba! Eme tábort lelkes, kitartó, leleményes fiataloknak szervezzük, hogy megerősödjenek, és ne haljanak meg az első küldetésen. Amennyiben benned is megvan a három legfontosabb dolog (lelkesség, kitartás, leleményesség) gyere bátran! A tábor teljesen ingyenes, sőt, a jól teljesítők jutalmakat kapnak a végén!
Lorenzo da Firenze
ui.: A repülőjegyet mellékeltem.Másnap reggel indulnak a repülőitek. Egy szigetre visznek titeket, Új-Zélandra. A repülőitek nem egyszerre érkeznek, csak ha ugyanonnan indultatok. A tábornak saját reptere van, onnan egy fél órát mentek busszal. Amikor megérkeztek leesik az állatok. Hatalmas. Rengeteg faház sorakozik az út mentén. Mögöttük egy-két nagyobb épület, meg sok kicsi. Egy-két betonbunker. Hatalmas füves rész. És ott van a tengerpart. Egy mini várost is felhúztak. Sőt, két focipálya méretű sivatagot is csináltak nektek. A tábor végén egy erdő van. Sok dolgotok lesz itt, az biztos. Ötven-hatvan tanulót láttok. Egy-egy ifi (ifjúsági vezető) karszalagot viselő egyén lép oda hozzátok, és elvezetnek titeket a faházaitokba. Minden faház két személyes. Van bennük két ágy és egy hűtő. Meg egy fegyverpolc. Ruhásszekrény nincs. Ennek magyarázatát akkor kapjátok meg, amikor az ifi egy perc múlva visszajön, és egyenruhát ad át nektek. Mindenkinek a lángszínével megegyező színű testhezálló ruhát kap. Úgy néz ki mint egy színes ninja ruha maszk nélkül. Szobatársatokat illetően választhattok. Vagy egy veletek azonos szintű npc-t választotok, vagy egy másik játékost. Minden esetben ismerkedjetek meg vele, kérem milyen lángú, milyen fegyvere van, ha van neki. Hogyan néz ki, milyen viszonyban lesztek vele. Ezt ti találjátok ki, de nem ismerhetitek korábbról (kivéve ha másik játékos és már van találkozásotok). A fegyverei esetleges képességeiről, vagy az ő esetleges képességéről nem tudtok. 500 szót kérnék, vasárnap este 10-ig. A párbeszéd más játékossal nem kötelező, szal sírás-rívást nem fogadok el. ui.: Mivel az első két posztolónál meleg volt Új-Zélandon ezért a többiek is úgy írják meg pls. Ebből következik, hogy az északi féltekén persze hideg van. Puszi. Hibari, este 20:33 _________________ Nincs csoportosulás!
A hozzászólást Hibari összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 12 Feb. 2012, 20:33-kor. |
|  | | Taka Felhőláng használó

Hozzászólások száma: 22 Join date: 2012. Jan. 16. Age: 18 Tartózkodási hely: Gép előtt
Karakter információk Család: FV::
   (10000/50000) Szint/Rang:: 1/Piciotto
 | Téma: Re: Edzőtábor - part I Szomb. 11 Feb. 2012, 14:00 | |
| | Spoiler: | | | Npc Név: Ai Kor: 8 Láng: Gleccser Család: Shimon Kinézet: Illusztráció Jellem: Nem túl barátságos. Kerüli a feltűnést, elzárkózik a beszélgetés elől. Nem sok emberrel tud kapcsolatot teremteni. Fegyvere: Illusztráció
|
"Az élet, nem habos torta."
- Yare-yare. Most mihez kezdjünk Yume? Szerintem tenni kellene valamit. - Nyög egyet, ránézek, majd igennek veszem. Felugrom a padról, majd odasétálok a csoporthoz. - Hé srácok! Valamit nem jól csináltok. Nem gondoljátok, hogy nem túl fair, ez a lányra nézve? - Nézek rájuk, de mintha nem hallották volna, hogy hozzájuk szólok, folytatták tovább. ~ Haaaj, miért nem képesek az emberek a másikra hallgatni? Sokkal könnyebb lenne az életünk, ha hallgatnának rám. Főleg, ha idősebb és tapasztaltabb is vagyok. Most komolyan, gumikesztyűt használni? Melyik elmebeteg találta ki ezt? Közben ismét megszólítom a srácokat, mert a lány kezdi elveszíteni a fejét. Hát, hogy ne értsétek félre, épp ki akarják rabolni, csak nem hagyja magát. Ettől függetlenül, mivel többségben vannak a rablók, jelen esetben hárman, így esélye sincs a leányzónak. Ezért gondoltam, hogy majd oda megyek és segítek. - Na skacok! Tényleg hagyjátok békén, nem tett veletek semmi rosszat. Legalább is szerintem és innen nézve a leányzó nem pont azt akarja, hogy kifosszák. Szóval kapjátok fel a csülkeitek és húzatok el innen. - Most már kisebb figyelmet kaptam a srácoktól. Egy testben nagyobb méretű srác elkezdett felém sétálni. Próbált hozzám szólni, de nem értettem meg mit akart mondani. Minél közelebb ért, annál jobban lehetett rajta látni, hogy magasabb és a tömege tízszer nagyobb, mint az enyém. Lehetek bármilyen jó kardforgató, de végtelen súllyal én sem bírok el egykönnyen. Ezenfelül várható, hogy a társai is beleszólnak a harcba, ha úgy látják vesztésre áll ez a nagydarab. Pörgött az agyam, hogy mit is tehetnék. Hirtelen eszembe jutott, hogyha Yume egy lánccá alakulna, akkor simán megtudnám kötözni. Szinte csak ránéztem Yumera, egyből tudta mit akarok. Szépen lassan elkezdett átalakulni, mikor befejeződött az átalakulás, elkezdtem pörgetni a láncot, majd körbecsavartam rajta a láncot egy lendítésre. ~ Remek, elsőre sikerült. Na, de most mihez kezdek a többivel. Már csak kettő van hátra és nem hiszem, hogy csak úgy feladják a harcot. Ahogy gondoltam az egyik felém kezdett rohanni egy karddal. A másik figyelte mit fogok tenni. Látszott rajta, hogy nagyon vacillált azon, hogy elfusson vagy sem. Időközben megérkezett a felém rohanó srác, első lendítés elől kitértem, majd jött a következő és a következő. Csak hadonászott a karddal, egyetlen egy kardtechnikát nem ismert. Legalábbis, ha ismert egyet is, nem használta. A kardomat bent hagyva a hüvelyében, csúsztatom át az egyik kezemből a másikba, majd egy hirtelen ráfordulásra a srácot a nyakánál találom el, aki azon nyomban a földre hullt - Remélem nem fájt annyira, nem akartam erőset ütni. - Visszafordulok, de elsőre nem veszem észre a srácot, aki még előbb a leányzót fogta. Elkezdem felmérni a terepet, hogy mi történhetett. Majd hirtelen feltűnik, hogy Yume visszamászott a hátamra, és a dagadt csávó, akit előbb lekötöztem le volt fagyasztva a másik kettővel egyetembe. Megrázom a fejem és elgondolkodom azon, hogy mit tehetem, majd végül nem találtam semmi, olyan indokot és nyomott, hogy én tettem volna. Ezért felhívtam a rendőrséget és kihívtam rájuk, majd távoztam a kicsi leányzóval. Útközben megpróbáltam vele kommunikálni. - Szia kislány. Most már jobban vagy? - Nem vagyok kislány és nem szeretem, ha a méretemet emlegetik! - Ránézek és elnevetem magam, hirtelen milyen durcis lett. - Rendben, bocsi. Akkor, hogy hívhatlak? Tudod hol laknak a szüleid? Haza kísérjelek? - Nem-nem, nem kell. - Nem kell leszedni a fejem. Csak segíteni szeretnék. - Mosolygok ismét. - Nem kell segíteni öregember! - Hé csajszi, nem vagyok öregember, még csak most múltam el 20 éves... Nem vagyok öreg. - Nem baj, nekem öregember leszel! Egyébként a következő utcánál balra kell menni és ott lakom. ~ Haj, szegény kislány. Nem szeretem az ilyen durcás embereket. Vidáman kellene élni az életet, nem szomorúan. Az élet egy ajándék, melyet arra kaptunk, hogy kihasználjuk és jót tehessünk. Csak nem mindenkinek úgy sülnek el a dolgai, mint ahogy számít rájuk. Követem a leányzót, majd távozom, ahogy belépet a kapun. Közvetlen elém repül egy levél. Furcsa módon a nevemre van címezve. A levélben a következők állnak:
Kedves Higoshi Takayuki!
Sok szeretettel meghívunk egy csodálatos edzőtáborba! Eme tábort lelkes, kitartó, leleményes fiataloknak szervezzük, hogy megerősödjenek, és ne haljanak meg az első küldetésen. Amennyiben benned is megvan a három legfontosabb dolog (lelkesség, kitartás, leleményesség) gyere bátran! A tábor teljesen ingyenes, sőt, a jól teljesítők jutalmakat kapnak a végén!
Lorenzo da Firenze
ui.: A repülőjegyet mellékeltem.
- Na, de jól hangzik. Egy kis edzés, a régi szép emlékek, amikor még a mesterem edzett. Vicces napok voltak azok. Úgy sincs jobb dolgom, akkor várjunk holnapig.
- Végre itt vagyunk a repülőtéren. Azt hittem sosem érünk ide Yume. Na és most? Már megint itt van az a fém szerkezetes dolog. Ami, ha fémet érzékel akkor, elkezd üvölteni. Hogy fogunk ezen átjutni? - Yume csak nyög, megpróbálom kitalálni mitévők legyünk. Mert mindig elfelejtem, hogy repülőtéren nem olyan könnyű eljutni az egyik helyről a másikra, ezért szoktam inkább egyéb járművekkel menni. Eközben meglátom azt a lányt, akit múltkor megpróbáltak kirabolni. Hát nem múltkor, hanem tegnap, de ki, hogy veszi. Felé fordulok, majd odaköszönök neki. - Yo apróság! Mi szél hozott erre? - Felém fordul, majd elkezd rohanni. Kitárom a kezem, hogy megölelhessem, majd pont az érkezés pillanatában rágyorsított, majd hátra estem. - Megmondtam, hogy utálom, ha a méretemről becéznek! Amúgy meg mit akarsz? - Te, mit csinálsz itt? - Kérdeztem, miközben elkezdtem felállni. - Meghívtak egy edzésre és azt mondta anyu, hogy jó móka, ezért jöjjek el. - Nem tudtam, hogy ilyen kislányokat is, köhöm, akarom mondani téged is megfognak hívni. Te ki vagy valójában? - nézek rá csodálkozó szemekkel. Ki lehet ő valójában? Ilyen fiatal és hát egy ilyen helyre elhívják. Furcsa... - Egy maffiacsalád utolsó leszármazottja, Masa. Masa Kagawu, 7 éves és családfő utód. - Mondja, miközben teljesen elvan szállva attól, amiket mond. Szerintem a feléről azt sem tudja mi az, de sajnálom, hogy ilyen fiatal korában már a maffiának dolgozik. - Az igen, ez nem semmi!!! Gratulálok Masa, ha szólíthatlak így, akkor biztos nagyon erős lehetsz. - közben intett nekem, hogy menjek utána, mert lekéssük a gépet. Hát, ahogy kérte, úgy tettem, követtem. Ahogy a fémdetektoros dobozhoz értünk, szokás szerint elkezdett riasztózni és minden egyéb, Masa intett egyet és mehetünk tovább. ~ Szóval tényleg ennyire híres lenne Masa? Nem semmi és már ilyen kicsi korában elismerik. Nem semmi! - Az utunk Új-Zélandra vitt. Ott valami speciális reptéren szálltunk le, majd onnan buszoztunk. Az út nem volt hosszabb 0,5 óránál. Útközben rengeteg ház, betonbunkerek hadai voltak. Mikor leszálltunk a buszról Masaval, rajtunk kívül még ötven-hatvan ember volt. Hát az már biztos, hogy nem fogunk unatkozni. Majd egy idősebb srác odalép hozzám, aki azt kéri kövessem. Sajnos itt elválnak az útjaink Masaval. Egy faházhoz vezet, amit nekem osztottak ki. Belépésem után első dolgom volt, hogy körbenéztem. Majd megpillantottam egy leányzót, aki egy kicsit kiakadt, hogy miért faházban fog lakni, megpróbáltam megnyugtatni, de semmi esélyem sem volt. Mikor végre elkezdett lenyugodni a fejemhez "dobta" a nevét: Ai, majd nem akart velem többet foglalkozni, ezt elfogadtam. A ruháimat elakartam pakolni, de rájöttem, hogy nincs hova. Ekkor ismételten megjelenik a srác, aki elvezetett ide. Közölte velünk, nincs és nem is lesz rá szükségünk. Van egyenruha, amit hordanunk kell, majd a kezünkbe nyom egyet-egyet. Hozzáteszi, hogy a lángunk színével megfelelő. Kissé elgondolkodtam rajta, hogy honnan tudhatják a lángom színét, mert én lila színű ruhát kaptam. Ai meg világoskéket, gleccser? Az nem lehet, nekem azt mondta régen, hogy csak a Shimon család leszármazottai tudják használni a föld lángjait és, ha ez igaz akkor velem szemben egy Shimon van? Egy kezdő tábor kezdőknek... Mit keres itt? Meg kell tudnom róla egypár információt vagy nagy bajban leszek. Sőt, miért parázok ennyire? Nem is ellenségem a Shimon. Legalábbis nem hiszem. Mindent vagy semmit. - Szia Ai! Te Shimon családhoz tartozol? - Honnan veszel ilyet... Nem tartozom semmiféle maffiacsaládhoz. - Maffiacsalád? Én semmi ilyesmit nem mondtam. Szóval akkor a Shimonhoz tartozol. - Nem szedsz ki belőlem semmi! Jobban jársz, ha hallgatsz rólam, nem tudom ki vagy, de ha beköpsz megöllek.
|
|  | | Mizuri Namiko Napláng használó

Hozzászólások száma: 35 Join date: 2012. Jan. 16. Age: 17 Tartózkodási hely: Épp ott :)
   (35000/50000) Szint/Rang:: 1/Piciotto
 | Téma: Re: Edzőtábor - part I Szomb. 11 Feb. 2012, 19:41 | |
| Fordultam egyet a kanapén, és lapoztam a könyvben. Igazából fogalmam sincs, minek volt a kezemben… mert olvasni nem olvastam, az az egy biztos. Csak bámultam a betűket, majd lapoztam még egyet, és a hátamra feküdtem. Aztán pillanatokkal később megint váltottam, ezúttal a földre helyeztem a mellkasom, lábaim pedig fenn hagytam a fekhelyen. Megint néhány perc és lapozás elteltével keresztbe terpeszkedtem, aztán már odáig fajultak a dolgok, hogy a kanapé háttámlájáról lógattam lefelé a fejem, kinyújtott kezeim között a könyvvel, amiből ez alatt a nagyjából tíz perc alatt kétszázöt oldalt „olvastam”. Végül lapoztam egy utolsót, majd kivégezve a kötetet leejtettem a földre. - Nami – sóhajtotta Shin, ahogy az ajtófélfának támaszkodott. – Már túl látványosan szenvedsz… ezt még nézni is rossz. - Megöl az unalom, sajnálom… - feleltem színtelen hangon, amint lehunytam a szemeim. – Ha nem tetszik, ne nézd. Erre pár lépéssel mögöttem termett, majd aránylag gyengén fenékbe rúgott, minek hatására átestem a kanapé túloldalára. Nagyot nyekkentem a földön, majd morcosan tápászkodtam fel. - Hé! Ez meg mi volt?! – háborodtam fel, mialatt felkeltem, és leporoltam magam. - Bocsi, túlságosan adta magát, egyszerűen nem hagyhattam ki – vigyorgott Shin fölényesen. – Legalább megmozdultál. - Ha-ha-ha… Marha vicces vagy – fintorodtam el gúnyosan. - Tudom, a humorom egy a legjobb tulajdonságaim közül – vigyorgott büszkén, mire elmosolyodtam, és megforgattam a szemeim. – Amúgy, ráérsz? - Nem, nagyon elfoglalt vagyok – feküdtem vissza a kanapéra, ahogy elővigyázatosan rá pillantottam, hátha megint készül valamire. – Az előbb félbeszakítottad a szertartásom, melyben készültem meghalni az unalomtól. Most lehet, hogy emiatt inkább átváltok a vegetálásra. Erre hangosan felnevetett, én pedig ezt látva elmosolyodtam. Mindig örültem, ha jókedvre tudtam deríteni őt. A következő pillanatban egy fehér borítékot nyomott az orrom alá, mire meglepetten pislogtam párat. - Ha ilyen elfoglalt vagy, ezt épp neked találták ki. - Mi ez? – nézem meg elöl és hátul egyaránt a borítékot, miközben felültem. - Nyisd ki, és megtudod. Kíváncsian bontottam ki a borítékot, majd fennhangon olvasni kezdtem. - „Kedves Mizuri Namiko!
Lorenzo da Firenze
ui.: A repülőjegyet mellékeltem.”Egy ideig döbbenten bámultam a lapot, majd felugrottam, és Shin nyakába vetettem magam, akkora lendülettel, hogy jó, hogy le nem döntöttem a földre. - Ez király! Köszönöm szépen, épp ilyenre vágytam már mióta! – lelkendeztem, majd miután elengedtem, ugráltam párat egyhelyben is, tapsolva, mint valami kisgyerek. Szegény macskánk ezt látva rémülten felkelt az asztal alól, majd kerek, ijedt szemeket meresztve rám kisurrant a macskaajtón. Biztos arra gondolt, hogy teljesen megkergültem, és jobb lelépnie. Jogosan tette. - Alig várom! Mikor indulhatok? - Nyugalom, nyugalom! – próbált meg kacagva lenyugtatni, nem valami sok sikerrel. – A géped csak holnap reggel indul. Addig légy türelmes. - Ne má~r – nyüszítettem rosszallóan, mire összeborzolta a hajamat. - De már. Inkább menj, játssz egy kicsit a kutyákkal, biztos unatkoznak. - Fél órája már játszottam velük – vetettem ellen, majd gyors léptekkel a lépcső felé iramodtam. – Inkább megyek, és már most összepakolok! - Figyelj, Nami, örülök, hogy ilyen lelkes vagy, de vigyázz, mert még meg-Durr. Egy hatalmas puffanás visszhangzott a házban, majd az én fájdalmas, kissé sírós hangon kiejtett „Áú…” megjegyzésem, miközben végigfeküdtem a lépcsőfokokon. -… csúszol a lépcsőn – fejezte be egy nagy sóhajjal a korábbi mondatát tanárom, majd elvigyorodott. – Azért ne tedd tönkre magad már a tábor kezdete előtt!Csoda volt, hogy este képes voltam elaludni egyáltalán. Soha nem járt túl sok jóval, ha valami iránt túlzottan fellelkesedtem. Hiába tanultam meg az évek alatt, mégse tudtam sehogy lehűteni magam, főleg, mikor már a reptéren voltunk. Ennek következményei egyértelműek voltak: mindenben elestem, ami csak a lábam alá került, s még egy szép kis dominót is elindítottam az egyik kasszánál, mikor megbotlottam egy kiálló padlódarabban, nekiesve a sorban leghátul álló férfinek. Hadd ne kelljen elmesélnem, milyen szép szemeket és szavakat kaptam vissza az áldozatoktól… szerintem könnyen el lehet képzelni. Shin igyekezett távol tartani ezt követően a nagyobb csoportoktól, több-kevesebb sikerrel. Lényeg a lényeg, sikerült egészben elérnem a repülőt, és fel is szállni rá, ami már nagy szó. Továbbra sem részesítettem előnyben a repülőutat, és mint minden korábbi alkalommal, most is görcsölt a gyomrom a félelemtől. Kellett nekem annyit hallgatni régen a bátyám rémtörténeteit… ideje lenne kinőnöm ebből a „mi van, ha lezuhan a gép és meghalok?” félelemből… kár, hogy nem megy. Hatalmas megkönnyebbülésként ért, mikor végre ismét biztos talajon állhattam. Nem, mintha nem lett volna szép a kilátás meg az egész út, de hát… azért nekem így sokkal kényelmesebb. Korábban soha nem jártam Új-Zélandon, így muszáj volt megállnom pár pillanatra, hogy gyönyörködjek a tájban. A tábor repterétől még fél órát kellett menni busszal, amit én egész végig azzal töltöttem, hogy szinte nekitapadtam az üvegnek, és bámultam kifelé. Nem érdekelt különösebben, ha pár más ember, aki a buszon van, hülyének néz. Úgyse tudják, ki vagyok, akkor meg nem mindegy? Túlcsorduló lelkesedéssel ugrottam le a járműről, mikor a táborhoz érkeztünk. Az eddig látottak után azt hittem, nem lesz olyan ezen a helyen, ami meglep engem. Tévedtem, méghozzá hatalmasat. Lábaim szabályosan gyökeret eresztettek, és eltátottam a szám. Tökéletes állapotban lévő faházak tömkelege köszönt vissza rám az út mentén, mögöttük még néhány másik épülettel. Na meg ott volt a hatalmas, füves rész… nem is beszélve a meseszép tengerpartról, a mini városról, a legalább két focipálya nagyságát felölelő sivatagos részről. Ó, és az erdőt se hagyjam ki, amely a tábor végében terült el. Elég sokan tartózkodtak a területen, megszámlálásukkal nem is próbálkoztam. Annyira el voltam foglalva a bámészkodással, hogy észre sem vettem, mikor valaki mellém lépett. Valószínűleg elég hülye arcot vághattam, legalábbis a kuncogásból erre következtettem. - Csukd be a szád, kislány, még úgy marad – jegyezte meg valaki, mire gyorsan megráztam a fejem, és a hang irányába fordultam - na meg persze, becsuktam a lepénylesőm. Egy még nálam is magasabb, hosszú, barna hajú, lilásszürke szemű lány vigyorgott rám, némileg piszkálódó mosollyal. Karcsú, de mégis határozott kiállású, velem ellenben. Láthatóan nem csak én voltam ezen a véleményen, mert mindenki, aki elment mellettünk, utána fordul. Őt viszont ez láthatóan nem zavarta. Nem tűnt sokkal idősebbnek nálam, talán pár év lehetett köztünk. - Én csak… hát, kicsit meglepődtem… - próbáltam valami értelmes magyarázatot kinyögni, de nem jártam sikerrel. - Menő hely, az már egyszer biztos! - eresztett el egy még szélesebb vigyort, ahogy a homloka elé emelte a jobb kezét, és körbetekintett. – Az a tenger part… máris megvan a kedvenc helyem. Ó, egyébként a nevem Kizaki Meina. Szólíts nyugodtan Meinek – kacsintotta játékosan, ahogy egyik lábáról a másikra billegett. - Az én nevem Mizuri Namiko. Örülök a találkozásnak – feleltem kedvesen, mire csettintett egyet. - Tudtam én, hogy jó a szemem! Apámtól hallottam, hogy te is itt leszel. - Ő… ismernem kéne téged? – kérdeztem enyhén szólva kikerekedett szemekkel. - Nem feltétlenül – ingatta meg a mutatóujját. – Személyesen még soha nem találkoztam veled. Apám és a te tanárod, Shinsuke nagyon jóban vannak egymással évek óta. Sokat mesélt rólad. Nagyjából egyszerre értek be a járataink, így még este felhívta apámat, hogy beszéljen velem, mert tudta, hogy jönni fogok. Szerette volna, ha valaki vigyáz rád. Azt mondta, ha látok egy bamba képű, teljesen ledöbbent egyént, akinek barna haja van, és úgy áll, mint aki karót nyelt, az te leszel – kuncogta el magát, mire én a homlokomra csaptam. - Shin, egyem a szíved… - morogtam magam elé, mire Mei összeborzolta a hajamat. - Gyerünk, menjünk! Verjük szét a bandát! – bokszolt a levegőbe. – Alázzunk le mindenkit! - I… izé… Mei, ez csak egy edzőtábor… – próbáltam meg lehűteni, de mintha a falnak beszéltem volna. ~ Vajon én is ilyen szoktam lenni, mikor túlzottan izgalomba jövök, annyi kivétellel, hogy verekedni nem akarok? - Egyébként, megtippelhetem, milyen lángod van? – kérdeztem a tarkóm vakargatva, mert ezt a kitörést látva csak kettőre tudtam gondolni. - Persze, de úgyse találod ki – húzta ki magát nagy büszkén. - Vihar? - Honnan tudtad? – pislogott nagyokat döbbenten, mire kezdett tudatosulni bennem, pontosan milyen emberrel is futottam össze. - Egyszerű kis megérzés volt, semmi több… - füllentettem, mire megkönnyebbülten felsóhajtott. - Huh… már azt hittem, meglátszik rajtam. ~ Ó, igen, bingó! – tettem hozzá magamban. ~ A viharon és Napon kívül más láng meg se fordult a fejemben. Többet sajnos nem tudtunk beszélgetni. Egy karszalaggal ellátott férfi lépett elénk, majd az egyik faház felé vezetett minket. Bevallom, nagyon megnyugtatott a tény, hogy Mei lesz a szobatársam. Aranyosnak - bár egy kissé túl energikusnak és vadnak - tűnt. A faház átlagos méretű volt, benne egy hűtővel, két ággyal, valamint polccal a fegyvereknek. Ruhásszekrénynek azonban se híre se hamva. Már éppen kérdeztem volna a társam, mi van itt, mikor a korábbi férfi visszatért, és egy-egy egyenruhát nyújtott tá nekünk - ezt követően pedig sietősen el is tűnt. Összenéztünk, majd a kezünkben lévő ruhákra tévedt a pillantásunk. Az enyém sárga volt, az övé pedig piros. - Úgy nézem, mindenki a lángjának megfelelő színűt kapott – állapítottam meg nagy okosan, amit persze Meinek is meg kellett jegyeznie. - Micsoda kis zsenipalánta vagy – cukkolt vigyorogva, ahogy letette a pisztolyait a polcra, melyek korábban fel se tűntek. – Nem kifejezetten vagyok oda az ilyen cuccokért, de azt hiszem, el fogom tudni viselni. Tök olyan, mint valami ninja-szerkó! - Nekem semmi bajom vele– jegyeztem meg nyugodtan, mire vállba öklözött. - Nézd már, a kis belenyugvó! Gyerünk már, tanúsíts kicsit több ellenállást a szabályok felé! Az az igazi buli! ~ Félek, itt valaki rossz útra fog vinni engem… - sóhajtottam fel, ahogy én is letettem a kézvédőimet az ő fegyverei mellé. | Spoiler: | | | Név: Kizaki Meina Kor: 19 év Nem: nő Láng: vihar Család: szülei kapcsolatban állnak a Vongolával, ő maga még nem tag Kinézet: ~ Kép ~ – Aránylag magas, nagyjából 180 cm, határozott kiállású lány. Hosszú, barna haja van, amelyet általában összekötve hord, és lilásszürke szemei. Jellem: Cserfes, nagyszájú, eleven és túlzottan is aktív. Agresszív, könnyen fel lehet dühíteni, olyankor pedig kő kövön nem marad. Cseppet sem szégyenlős, bevállalós és szeret bajba keveredni. Imádja a kalandokat. Mindenkivel nyílt és kedves, szeret új emberekkel találkozni - és lázadni a szabályok ellen. Fegyver: Két darab pisztoly. |
|
|  | | Honma Gregory Natsu Felhőláng használó

Hozzászólások száma: 56 Join date: 2012. Jan. 15. Age: 16
   (92000/150000) Szint/Rang:: 2/Piciotto
 | Téma: Re: Edzőtábor - part I Vas. 12 Feb. 2012, 20:58 | |
| Épp szeretném kiköpni a tüdőmet, most, hogy visszaérkeztem erről az Isten nem tolt ki velem eléggé NY-i utazásomról, amikor, még csak be sem tettem a lábam, a kertvégébe, aztán fel a feljárón, a küszöbre, hogy bemenjek, amikor, mint egy pofánvágásként a háziúrtól megkapom egy teli táskát, tetején egy levéllel, és rám vágja az ajtót. Szóval a napmeleg Rómában leülök a küszöbre, és felbontom a nekem szánt levelet. Nem értek belőle egy szót sem. Szóval hagyom inkább, és megnézem van-e benne más dolog, ami a hasznomra lenne. Egy repülőjegy. Ezeket felismerem. Nem akarok megint repülni! A múltkori is egy későn kibontakozó trauma volt... most szeretném széttépni. És még egy séta is vár rám, de legalább már tudom, merre kell menni. Gondolkozva nézem az ajtót, de kizárt, hogy oda most bemenjek, azok után, hogy megpattantam a francba, és egy mosolykát se hagytam. Lefelé indulok a csomagommal, és a fáradtságommal, zsebemben a hamis iratokkal. Bekanyarodok egy kis parkba, és átvágok a fák alatt. Leszedek egy kismacskát valamelyik ágról, egy kisfiú nagy örömére. Azt hiszem, annyira ki vagyok ütve, hogy azt sem venném észre, ha brutális agyzabáló turmixgépek támadnának rám, és beborítanának zöld zselével. Hamarosan elérem a bevásárló negyedet, belealszom egy pirosban álló kocsi platójára, komolyan, nem vettem észre, hogy csomagostul dőlök be. Nem tudom, Isten talán megsajnáló keze vezette-e ezt a cselekedetem, de mire felébredek, már a reptérhez közeli egyik hotelnál járunk, egy megint piros lámpánál. Kidőlök az útra, és intek a sofőrnek, jelezve mélységes hálámat, amiért alhattam fél órát az életemben. Mocskos vagyok. Koszosak a ruháim. Úgyhogy, mielőtt bárhova is mennék, bemegyek a férfi öltözőbe. Kiszemelek egy jó kiállású, tiszta férfit, aki kellemes illatú, hátulról tarkón csapom. Megérintem a melegítőgatyáját, és a pulcsiját, lila fényt látok, aztafaszom, sikerült. Csináltam ruhát a wcre ültetett bácsi ruháiból. Boltosnak kéne mennem. Problémásan átöltözöm ezen a kis helyen, a koszos göncöket egy táskámba talált zacskóba elpakolom. Jó, hogy bele sem gondolok, hogy van nálam tiszta ruha… apám, szétestem. Gray se hagyott aludni, ezek a newyorkiak se, és miután gond nélkül feljutok a, mint a jegyfelmutatásnál kiderült, új-zélandi járatra, az eszembe jutott tériszonyom se hagy aludni. Ezek a kibaszott, rohadt, utálom a bonyolult angol szavakat!
Megérkezem. Melegem van, de ez nem tántorít el a céltól. Mindenütt emberek, és nyüzsgés. Már arra sem emlékszem, hogy, hogyan jutottam el ide. Van itt valami víz, meg volt autó, amiből kihajoltam, és végigfolyattam a nyálam egész úton az alváshiányomtól, meg beszéltek hozzám, de nem igazán értettem. Miután kitesznek itt, a sok víznél, házaknál, meg homokban a homoknál focipályáknál, lefekszem a földre. Csak nem hagynak békén. Valakit nagyon bokán haraptam mert sírva szaladt el. Nehezen sikerül életet ütnöm az arcomba, és felállnom, de leginkább olyan vagyok, mint egy üveg. Átlátszó, és üres. Egy férfi közelít. Valami van a karján, de nem tudom elolvasni. Valaki jön vele. Lehajolok, hogy felvegyem a táskám, nem tudom, miért csinálom. - Szia! Úgy látom még nem találtál magadnak szobatársat, ezért remélem, hogy nincs ellenedre, ha veled lehetnék. Na de én épp a hatalmas táskával küzdök, ami tele van két pulcsival, egy cipővel és egy gatyával. Huh. Hidegebben kellene öltöznöm? Meleg van. Komoly elgondolásokon esem át ezzel a dologgal, amikor feladom, hogy kizárom a külvilágot, és pakolás közben alszom. Rápislogok. - Oh. - reagálom le a kérdését, de nem igazán akarok veled bármit, de! Ötletem sincs.. - Öh. Jóh... - Akkor ezt megbeszéltük. Na de siessünk mielőtt az isten háta mögött lévő faház marad csak nekünk. - Az beszarna - húzom a hátamra a csomagom. - Meg én is. - Aztán csöndben megyünk, találunk egy kunyhót, betesszük magunkat. Légkondi van, de olyan, mint a láma segge, szaros. - Hozok valami rongyot és letörlöm, mielőtt kipárolog ennek a mocsoknak a szaga és megöl minket. - Okés! A motyómban kezdek turkálni, hamarosan találok papírzsepit, azzal portalantok, aztán a kukába vágom az egészet, cumó fel az ágyra, párna is kell. A legjobb mindig az utazó táska, így lopjanak meg. Miért csinálok úgy, mintha nem csöves lennék, hanem utazási ügynök? Kiráz a hideg. - Hát szó mi szó, nem valami mennyország ez a kunyhó, pedig lehetne az, ha már a környéket olyan jól megcsinálták. - nem érdekel, felugrom a fekhelyemre, és készülöm magam befúrni a takaró alá, mert aludni akarok, de van egy olyan érzésem, hogy valakinek a lakrészéről további takaró fog idekerülni. Imádom a takarókat. - Most ez komoly, hogy nincs még egy ruhásszekrény se? - Sokat beszélsz. Feláll a szőr a seggemen aztán, tehát valaki bejött, a melegével együtt. Kihúzom a fejem. Egy forma. Jelentéktelen. Kezembe nyom valami ninja göncöt, ami a tininidzsákon is volt. A faszt. Utána megyek, és lenyomom a torkán, de valahogy mégis egy másikkal térek vissza. Nincs esélyem. Legyőztek a hangyák az életemben. - Ez mi a cseszett szar? El akarnak adni hímkurvának ebbe a göncbe? - lóbálom. - Ilyesmit a ninják szoktak hordani és szerintem egyáltalán nem buzis! Mindenesetre nem gondolhatták komolyan, hogy ilyen meleg göncökbe fogunk edzeni ilyen melegben! - Aztán ez elkezd itt molyolni, engem meg ugyan nem érdekel. Észrevettem, hogy nem találom a zuhanyt, de szerintem csak nem érdekel. Valamit kezdenem kell ezzel, idegesít, hogy más is van itt. Fürödjünk meg kisgyerekkori módra. Ledobom az ágyra a pulcsit, és egy gatyát. - Megyek, megfürdök a homokban, mint a csírkék. - Köszönök el tőle kis gatyában, és kivetem magam a házból az Új-Zélandi hidegnek.
|
|  | | Shirane Youshi Földláng használó

Hozzászólások száma: 16 Join date: 2012. Jan. 15. Age: 18
 | Téma: Re: Edzőtábor - part I Vas. 12 Feb. 2012, 21:53 | |
| - Húú, de hideg van. – majd felkeltem az ágyból és bekapcsoltam a fűtést. - Milyen nap is van ma? Szombat?! Akkor elkezdődött a Real-Barca meccs! Én meg itt kényelmesen szunyókálok. – majd sietvén nyúltam a távirányítóhoz és megkönnyebbültem láttam, hogy még van pár perc a meccs kezdetéig. Majd miután felöltöztem, kinéztem az ablakon. - A mindenségit mennyi hó esett! Hogy én ma ki nem mozdulok a házból az tuti fix. – majd ránéztem a postaládára és észrevettem, hogy kilóg belőle egy levél. - A fenébe nincs kedvem ebbe a hidegbe kimenni. Viszont, ha most nem megyek akkor később pórul járok, mert tuti hidegebb lesz és ki tudja, talán a levél is megfagy. – közben a TV-ben hallottam, hogy a játékosok már a helyeiken vannak. - Márpedig én végig fogom nézni ezt a meccset, ha törik, ha szakad. – majd kinyitottam az ajtót és felvonzottam a levelet a kezembe. - A fenébe. Pusztán 5 másodpercre nyitottam ki az ablakot, már irdatlan hideg lett idebenn. Na mindegy. Majd másfél óra múlva miután vége lett a meccsnek… - Hogy a Real-ra többet nem rakok tipp-mix et az is hódziher. Istenem, hogy lehetnek ilyen bénák, hogy 4-1-re kikaptak. – majd idegesen felnyitottam a levelet.
Kedves Shirane Youshi
Lorenzo da Firenze
- Hmm, jól hangzik, de remélem izgalmasabb lesz, mint ez a meccs volt. – majd előkészítettem a legmelegebb ruháim holnapra. - Ö várjunk csak.. Milyen időjárás is van Új-Zélandon? – gyorsan rákerestem az interneten. - Ó! Strandszezon van ott. Még jó, hogy utánanéztem. – majd meleg cuccok helyett trikókat raktam a táskámba Jóval hamarabb kiértem a reptérre, mint kellett volna és éppen ezért is lettem nagyon mérges, amikor felfigyeltem egy órára. - Hát ezt nem hiszem el, nincs az órám előrébb állítva egy órával és ennek hála másfél órával az indulás előtt értem ide. – az időmet kihasználva elmentem egy közeli étterembe és jól megkajáltam. Hála a jó égnek a gépem egy percet sem késett. A reptéren egy busz fogadott, ami félóra alatt elvitt a táborba. ~ Hihetetlen, hogy mennyivel melegebb van itt mint Japánban. Majd mikor megérkeztem, csak ámuldoztam az előttem lévő látványtól. - Az igen, jó kis puccos tábor ez. Azt hiszem jó móka lesz itt lenni. – aztán elkezdtem körbenézelődni. - Még tengerpart is van, nagyszerű! Már csak szép lányok kellenének és tökéletes lenne minden. – a következő másodpercben teljesült is a kivánságom, mert egy csodás lányt pillantottam meg és gyorsan odaakartam sietni hozzá, hogy nem lesz-e a szobatársam. Azonban ekkora szerencsém már nem volt, mert odament hozzá egy gyönyörű lány, aki minden bizonnyal magával ragadja, mint szobatárs. ~ Hjaj, na mindegy. Most, ahogy jobban megnézem jó sokan vagyunk itt. ~ Hmm még mindig kíváncsi vagyok miféle edzés lesz ez, hogy ha engem is elhívtak. Vajon lehet, hogy más lánghasználók is vannak itt rajtam kívül? Ki tudja talán még földi láng használót is találhatok, aki nem a Shimon családhoz tarozik. Majd megpillantottam egy magány fiút és odamentem hozzá. - Szia! Úgy látom még nem találtál magadnak szobatársat, ezért remélem, hogy nincs ellenedre, ha veled lehetnék. - Oh. - Nem igazán akarok veled bármit, de! Na mindegy, lehetünk együtt. - Akkor ezt megbeszéltük. Na, de siessünk mielőtt az isten háta mögött lévő faház marad csak nekünk. - Az bebaszna – közbe hátára teszi a csomagját. – aztán siettünk és az első nem foglalt házikóba be is mentünk - Hát..Légkondi az van, de olyan, mint a láma segge, szaros. - Hozok valami rongyot és letörlöm, mielőtt kipárolog ennek a mocsoknak a szaga és megöl minket. - Okés. - közbe letörli - Hát szó mi szó, nem valami mennyország ez a kunyhó, pedig lehetne az, ha már a környéket olyan jól megcsinálták. - majd körbenézek - Most ez komoly, hogy nincs még egy ruhaszekrény se? – közbe jön be egy karszalagos srác - Nem lesz rá szükségetek, mivel ezek a ruhák fognak csak kelleni nektek. – majd átadja a ruhákat Natsu utána megy mérgesen és nem sokon múlt, hogy megpróbálja a csávó torkán lenyomni azt a ruhát, amit ő kapott, de a srác bocsánatot kért és adott neki egy másikat. - Ez mi a cseszett szar? El akarnak adni hímkurvának ebbe a göncbe? - lóbálja - Ilyesmit a ninják szoktak hordani és szerintem egyáltalán nem buzis. Mindenesetre nem gondolhatták komolyan, hogy ilyen meleg göncökbe fogunk edzeni ilyen melegben. - majd felveszem a ruhát és fölé felvettem a talárom. Natsu közbe az alsógatyáig levetkezőzött és a ruháit az ágyra dobta - Megyek, megfürdök a homokban. – majd kifutott. ~ Érdekes egy gyerek az biztos. Azonban lehet tévedtem azzal kapcsolatban, hogy lánghasználókat hívtak ide meg, mert ennél a gyereknél még egy fegyvert sem láttam. De ha mégis tévednék, úgy veszem észre, hogy Felhő lángja van, ha van neki.
|
|  | | Hibari Hibari admin

| Téma: Re: Edzőtábor - part I Vas. 12 Feb. 2012, 22:34 | |
| Ok guys. Kyou jelezte, hogy késni fog, őt megvárom az értékeléssel. Ha éjfélig megírja nem számolom be késésnek, most az egyszer. Holnap jön az új kör. Addig melegítsetek be, vagy ússzatok, napozzatok. _________________ Nincs csoportosulás!
|
|  | | Alex Stark Erdőláng használó

Hozzászólások száma: 16 Join date: 2012. Jan. 15. Age: 17
 | Téma: Re: Edzőtábor - part I Vas. 12 Feb. 2012, 23:00 | |
| Ismét egy újabb nap, ráadásul abból az unalmas fajtából. Legalábbis eddig még úgy néz ki, hogy unalmas. Felkelek, felöltözöm. Mibe? Hát a szokásosba. Muterék biztos örülnek neki, hogy van két rongyom azt’ jól van. Igaz, a szekrény tele van ruhával, de én mégis csak ezeket szeretem felvenni. Egy kopott farmer - amit ha meglát valaki valószínűleg azt hiszi, hogy még nagyapámtól örököltem –, egy szép fekete póló - igaz ezt szoktam cserélgetni, de ugyan az a modell tehát úgy is vehetjük, hogy semmi különbség – és az én szép bordó kis tréning felsőm. Ezekben érzem én jól magam. Lássuk csak mi a reggeli. Hűtő tele jobbnál jobb kajákkal, de én mit választok? McDonald’s kaja a menő. - Anya, adsz egy kis pénzt? – kérdeztem a lehető legkedvesebb hangnemben. - Nem. Ott a kaja, nem fogsz megint Mekis kaját enni. – igen, jött a szokásos mondata mindhiába. Mindig ez van. Maximum öt percig bírja, aztán feladja. - De óóó, nem is azt akarok venni. – erre ő rám nézett egy komoly tekintettel. Komolyan mondom, vártam mikor szalad nekem. - Te tényleg ennyire hülyének nézel? Egyik nap beugrottam én is és a John megkérdezte, hogy neked nem adunk itthol enni? – nevetett fel. - Ja, hogy árulkodik az a köcsög. – ismét bevágta a durva képét. - Vigyázz a szádra. Lehet, hogy megtanultad ezt a szleng nyelvet, de amíg az én házamban eszel addig nem fogod itthol használni. – közben leültem az asztalhoz. Éreztem, hogy ez hosszabb lesz, mint a szokásos. - Igazából a McDonald’s-ban szoktam enni. – nevettem, erre ő rám suhintott a konyharuhával. – Jól van, jól van… - állok fel az asztaltól és indulok el a lépcső felé - Reggelizhetek ezentúl a másik Mac-be… - mondtam halkan, de ő ezt is meghallotta. - Milyen pénzből? – kuncogott. - Whááá anya, ne csináld már. – lépkedtem fel a lépcsőn és előkapartam egy kis aprót a fiókomból, majd nyakamba akasztottam a gázmaszkot, táskát a hátamra, kesztyűket a kezemre és indulás. - Hát te hova indulsz? – kérdezte anya, miközben látta, hogy veszem fel a cipőt. - Mit tudom én… Megyek. Van egy kis dolgom. - Jó étvágyat. – nevetett. - Köszi, meglesz. – csuktam be magam után az ajtót. A lépcsőn ahogy mentem lefele hallottam, hogy valaki épp akkor jött be. A postás volt az. Amikor leértem, megnéztem, hogy nekünk nem-e jött valami. De igen, jött. Méghozzá nekem. Egy zöld boríték volt nekem címezve. Vissza fel mentem, hogy olvassam át. Nem mindennapi levél. Mármint fura ez a zöld boríték. - Na mit hagytál itthon? - Semmit, csak jött egy levél. - Ahha… Na és mesélj… mióta olvasol te el egy levelet is? – kérdezte. - Azóta amióta ilyen szép borítékban kapom, nem olyan uncsi fehérbe. – dobtam az asztalra, majd levettem a cipőt. - Szép dobás. – erre ő odament az asztalhoz és kinyitotta a borítékot – Hmm… ez tényleg neked jött. Valami táborról van benne szó. - Hadd lám. – vettem ki a kezéből és leültem.
Kedves Alex Stark,
Lorenzo da Firenze
Úgy néz ki, hogy Koyo-t fel kell rúgjam. Mi az francér intéz be engem ilyesmire, mikor megmondtam, hogy semmi kedvem nincs még maffiózdist játszani. Egye fene, megpróbálom.
Pár nappal a levél érkezése után indulni kellett. Szüleim elvittek a repülőtérig, onnan pedig irány egyedül. A láncokat a táskában szépen elrendeztem, hogy az legyen, hogy fegyver. Amivel baj volt, az a fémdetektornál a maszkom. Le kellett vegyem, azon kívül már nem jelzett semmit ezért visszaadták és továbbmentem. Igaz megkérdezték, hogy minek kell az nekem és kifogásképp annyit mondtam, hogy allergiás vagyok a füstre és ha nem akarják, hogy véletlenül elpatkoljak akkor adják vissza. Így is tettek. A repülőn egy lány mellé ültem. Körülbelül velem egy idős lehetett. Volt valami rajta, amit viszont kiszúrtam. Egy gyűrű. Egy gyűrű lógott a nyakában. Nem akármilyen gyűrű, hanem egy Nap lángú gyűrű. Szinte biztos voltam benne, hogy ő is oda tart ahova én, de inkább nem kérdeztem rá, mert azért én is tévedhetek. Valamikor az út végén ő megszólalt. - Gina. A nevem Gina. – mosolygott, én ránéztem és a gyönyörű barna szeme kikényszerítette belőlem azt, hogy én is bemutatkozzak. - Öhmm…Alex. – mosolyogtam…azt hiszem jól. Az nekem ilyen helyzetekben nem megy. Ahogy kezet nyújtott észrevette a gyűrűt a kezemen, mert eléggé kitágult a pupillája ráadásul rá is kérdezett. - Shimon? - He? Áh dehogy…Csak majdnem…szabadúszó…az a menő. – majd néztem ki az ablakon. Nagyon szép volt a táj és valahogy meg kellett akadályoznom azt, hogy visszanézzek a lányra. A szemei teljesen elvették az eszem. Új-Zélandon szálltunk le. Ahogy leszálltunk ismét hozzámszólt. - Ugye te is a táborba jössz? Vagy tévedek? - Nem, nem tévedsz. Igazából gondoltam, hogy te is oda jössz, de inkább nem kérdeztem rá. - Remek. Biztos találkozunk még. A repülőtérről busszal mentem a táborig. Ő nem azzal jött, hála az égnek. Attól félek, hogy bajok lesznek velem a táborba. Így még nem voltam lánnyal… Amikor a táborba érkeztem és leszálltam és láttam, körülbelül másik ötven ember volt még ott. Egy srác lépett oda mellém és jelezte, hogy menjek vele. Közben csatlakozott még hozzánk valaki. Hogy ki? Gina. Hát igen, a sors mindig is szeretett engem. Ahogy mentünk a szálláshely felé ő végig mosolygott, hol-hol kuncogott a hátamnál mikor nem néztem oda. Ketten kaptunk egy faházat. Csodás. Amikor bementünk láttuk, hogy nincs ruhásszekrény csak ágy, hűtő és fegyverpolc. Elő is vettem a táskámból a láncokat és rápakoltam. - Aztamindenit….- csodálkozott – Ezekkel hogyan lehet harcolni? - Majd meglátod…Maaajd meglátod. – néztem rá és kacsintottam erre ő elkezdett nevetni. Ezután ismét bejött egy srác, aki közölte velünk, hogy nincs ruhásszekrény – mondjuk ha nem mondja észre sem vesszük – és átnyújtott egy egyenruhát. Azt mondta, hogy olyan színű, amilyen a lángunk. Fogalmam sem volt, hogy az enyémet például honnan tudja, de biztosan Koyo adta ki ezt is. Ha meg nem, akkor tényleg sejtésem sincs. Én ugye zöldet, Gina pedig sárgát kapott. Nagyon szépen állt rajta. Nekem viszont hiányzott róla a kapucni.
|

| Téma: Re: Edzőtábor - part I Hétf. 13 Feb. 2012, 20:10 | |
| 2. kör
Na szóval srácok. Nagyon tetszettek, ezt bevallom nektek. A legkevésbé talán Takáé tetszett, de az is erősen átlagosat súrolta. Felülről. Szóval hipp-hipp hurrá, ez mindenkinek kiemelkedő posztot jelent, azaz ilyen minőségi folytatás esetén tárgyjutalomban részesültök. Külön öröm volt, hogy Youshi és Natsu közös házban lakik. Ennek eredményeképp ők sosem fognak egymás ellen harcolni.
Na de ne is húzzuk a szót, csapjunk a lovak közé.
Megismerkedtek a táborvezetővel, Leonardoval, aki szép kis szöveget lenyom a vacsora után. -Üdvözöllek titeket a táborban! Mint a levélben állt, ez egy kiképző tábor a lelkes, kitartó, leleményes fiataloknak, mint amilyenek ti vagytok. Gondolom mindenki megkapta a házát. Remek. És az öltözékét is. Nagyon jó. Megkérnék mindenkit, hogy más ruhát ne viseljen a ruha felett. -biccent Youshi felé.- Akkor most jöjjön az első feladat, egy csodálatos, Capture the Flag! Csakhogy itt a szobák lakói lesznek egymással. Elrejtettünk tizenöt térképet a táborról. A feladat egyszerű: szerezzétek meg őket, szobánként minimum egyet! A megszerzett térképet, térképeket, holnap kell bemutatni ebédnél. Addig van időtök. A játéktérben nincsenek benne a nagy épületek, a tenger, a bunkerek. Ja és az erdőben van egy kerítés, azon túl ne menjetek. Minden eszköz használata megengedett, de azért néhány biztonsági dolog: mindenki kap egy riasztót, ha csúnyán megsérül érte mennek és elviszik a betegápolóra. Ha a szobából bárki kiesik az egész szoba kiesik. Ha valaki megöl valakit azzal ifijeink elbeszélgetnek. Nem kel utána lábra. A felszerelést már a házatokba vittük. Éjfélkor, a dudaszó felhangzásakor kezdtek.
Szóval, a feladatotok: Először is vacsora, random párbeszédek szobatárssal, melletted ülővel, bárkivel. Írd le a vacsorát, hogy érzed magad, stb. (A vacsorát egy hatalmas sörsátor alatt tálalják, hosszú asztaloknál és padoknál.) Utána a házatokba mentek, felkészültök a tizenkét órás Capture the Flagre. Erről egy 500 szót kérnék legalább, Leo beszédét nem beleszámolva. És pontban éjfélkor dudaszó! Kérek egy szép hosszú, legalább 750, de lehetőleg 1000 szavas (vagy feletti) harcjelenetet, ami a holnap déli dudaszóval ér véget. Ne öljetek! Persze szobatárssal együtt kell mennetek. Ja, és még valami: valakinek be kell vállalnia, hogy nem szerez térképet. Rátok bízom kicsoda. Vagy megbeszélitek, vagy gyorsan beposztoljátok, így az utolsó szívja meg. Hajrá skacok.
Csütörtök este 21:00ig. (ne késsetek mert péntektől vasárnap estig nem leszek gépnél)
ui.: A két legrosszabb szobának lesz egy kis bünti feladata, úgyhogy ügyesen. Emeli a szintet, ha más játékosok ellen harcoltok. Natsu, Youshi, te alapból ezzel az előnnyel indultok, persze tovább emeli nektek is ha másokkal harcoltok. Puszi a hasatokra. _________________ Nincs csoportosulás!
|
|  | | Alex Stark Erdőláng használó

Hozzászólások száma: 16 Join date: 2012. Jan. 15. Age: 17
 | Téma: Re: Edzőtábor - part I Kedd. 14 Feb. 2012, 00:14 | |
| - Hmm… mintha csak rád öntötték volna…vagy mi… - mondta nevetve. - Viccelsz? Nincs kapucni! Hajam borzos és így látni fogja mindenki… - mondtam dörzsölve a fejem. - Háhá! – nevetett – Rosszabb vagy, mint egy plázacica. - Nem az… Csak hát szokatlan lesz. Mindig rajtam volt a kapucni, amikor kimentem. Ezen a retken meg nincs… Semmi baj… Kibírom valahogy. Miután felvettük a ruhánkat kipróbáltam az ágyamat. Ráugrottam, hogy lássam mennyire rugalmas. Tűrhető volt. Cipőstől ugrottam rá és szépen kinyújtóztam. Gina csak nézte, hogy mit művelek. Ahogy néztem körbe a szobába láttam, hogy a fegyverpolc ugyan úgy van, ahogy én hagytam. - Gina! Neked nincs semmiféle fegyvered? – erre ő a zsebébe nyúlt és elővett egy pár fekete-sötétszürke kesztyűt. – Vagy úgy... – ezzel egy ideig néma csönd kerekedett a szobában. Gina is lefeküdt az ágyára. Ezután nem sokkal értesítettek minden egyes házat, hogy vacsora van és kötelező részt venni, mert a táborvezető beszédet tart. Ahogy kimentünk a házból, láttuk, hogy a többiek is sorban mennek a sátor felé, ahová mennünk kellett. Leültem az asztalhoz, mellém pedig Gina. Nem szóltam hozzá, ő sem. Valahogy nem tudtam mit is mondjak neki. Butaságokat sem akartam beszélni, elvégre még nem volt még barátnőm se meg így normálisabb beszélgetést lánnyal nem bonyolítottam le. Arra gondoltam, hogy még mielőtt bármit is szólok, cselekszem. Az asztal alól egy rózsát kezdtem kinöveszteni a földből és irányítottam el a hátánál, körbe egész az arcáig. Nagyon meglepődött és nézelődött is körbe, hogy vajon ki csinálhatta. Igazából a megoldás ott volt az orra előtt. Senki mást nem láttam hasonló színű egyenruhában ezért nem volt nehéz kitalálni, hogy én voltam. Erre csak az Erdő láng képes. Nem szólt semmit, de látszott rajta, hogy zavarba jött. Ennyivel nem zártam le, azon agyaltam, hogy még romantikusabb legyek. Egy ágat növesztettem be a sátor alá, arra pedig egy fagyöngyöt, ami felettünk volt. Nem vette észre senki, legalábbis senki sem szólt. Meghozták az ennivalót. Mindenki elkezdett lakomázni, majd mikor nagyjából mindenki befejezte, a főnök, név szerint Leonardo beszédet mondott. - Üdvözöllek titeket a táborban! Mint a levélben állt, ez egy kiképző tábor a lelkes, kitartó, leleményes fiataloknak, mint amilyenek ti vagytok. Gondolom mindenki megkapta a házát. Remek. És az öltözékét is. Nagyon jó. Megkérnék mindenkit, hogy más ruhát ne viseljen a ruha felett. - biccent az egyik srác felé felé - Akkor most jöjjön az első feladat, egy csodálatos, Capture the Flag! Csakhogy itt a szobák lakói lesznek egymással. Elrejtettünk tizenöt térképet a táborról. A feladat egyszerű: szerezzétek meg őket, szobánként minimum egyet! A megszerzett térképet, térképeket, holnap kell bemutatni ebédnél. Addig van időtök. A játéktérben nincsenek benne a nagy épületek, a tenger, a bunkerek. Ja és az erdőben van egy kerítés, azon túl ne menjetek. Minden eszköz használata megengedett, de azért néhány biztonsági dolog: mindenki kap egy riasztót, ha csúnyán megsérül érte mennek és elviszik a betegápolóra. Ha a szobából bárki kiesik az egész szoba kiesik. Ha valaki megöl valakit azzal ifijeink elbeszélgetnek. Nem kel utána lábra. A felszerelést már a házatokba vittük. Éjfélkor, a dudaszó felhangzásakor kezdtek. Felnyújtottam a kezem. Úgy éreztem, hogy ő orvosolni tudja a problémámat és talán a fejemet sem harapja le, ha hülye kérdést teszek fel. - Kérem! – erre mindenki elhallgatott. - Igen, ööö…Alex, ha jól tudom. – vitte le a hangja erősségét a végén. - Igen Alex. Na szóval lenne egy szívességem. Lehet hülyeség lesz, de azért rákérdezek, hátha lehetséges. - Hmmm…mi lenne az? - Egy kapucni. – mutattam a nyakam felé – Nekem az fontos. Kaphatok a felsőhöz? - Háhá! Hát persze. Képzelje, erről is értesültünk, tehát képzelje… Már ott is van a szobájában. Rácipzárazza és voila! - Hmm…rendben, köszönöm. Igazán érdekelt, hogy mégis honnan tudta, hogy nekem arra szükségem van egy kapucnira. Bár erre két lehetőség van. Első, Koyo erről a mániámról is beszámolt; második, kamerák vannak a szobába.
Ezután a vacsorának vége lett. Ahogy álltunk fel, a Gina előtti rózsát leszakítottam, a megmaradt részét pedig elszárítottam, hogy tudjon kijönni. Ahogy felállt, odanyújtottam neki és mosolyogtam. Ő ismét elpirult, majd ekkor valaki megpöckölte a vállát és fejünk felé mutatott. A fagyöngy volt ott. Még jobban elpirult, de megpuszilt, majd sarkon fordult és a házunk felé indult. Szépen, lassan utána mentem én is. Mikor bementem, láttam, hogy az ágyon fekszik a rózsát szagolgatva. Lefeküdtem én is az ágyamra. Nem szóltunk egymáshoz egy jó ideig. Ez a csönd körülbelül tíz percet tartott. - Capture the flag, ugye? – kérdezte. - Igen. Jó buli lesz. Szeretem a capture the flag dolgokat. – néztem felé – Sok játékban van ilyen játékmód. Mindig jól játszottam az ilyet. - Kellene egy terv. Nem gondolod? - Tudod, a legjobb tervek spontán születnek. Az egyik legjobb taktika az az, hogy ne legyünk közel egymáshoz. Értem úgy, hogy egyikőnk ne legyen az ellenfél láthatósági zónájába. Meg kell bújni valahol. Ez leszel te. – ekkor felültem és leültem az ágy szélére, rá nézve. – Ha olyan helyzetbe kerülünk, akkor te próbálj csendben meglapulni és ha jelzek, akkor cselekszel, vagy ha akár te is úgy érzed, hogy előjöhetsz, akkor csak tedd. De előbb jobb lenne ha jeleznéd, és ha visszajelzést kapsz akkor támadhatsz. - Értem… Nos lássuk csak. Ugye körülbelül ötvenen vagyunk. Ha jól tudom csak kettes csapatok vannak. – erre igenlően bólintottam – Remek. Ez azt jelenti, hogy ha 15 tekercs van, így akkor is ha minden szobára jutna egy, 10 csapat tekercs nélkül marad. – ült fel ő is – Csakhogy én nem elégszem meg egy darab térképpel. - Áááá, tetszik ahogy gondolkodsz. - erre elkezdett vigyorogni. - Ne tudd te meg azt, hogy mik futnak még át az én agyamon. – ezzel ráharapott az ajkára, de én inkább felálltam és kimentem. - Ööö…megyek szívok egy kis friss levegőt. Csak itt leszek az ajtó előtt. - Rendben, menj csak. Ekkor kimentem és leültem a lépcsőre. Nem telt el öt perc, ő is kijött leült mellém és betakart mindkettőnket egy pléd alá, hogy ne fázzunk. Ránéztem, ő is rám, de szótlanok maradtunk. Felvettem a kapucnit és előre néztem, ő pedig ráhajtotta a fejét vállamra. - Szép ez a hely. – mondta - Igen. A Central Parkra emlékeztet. – néztem fel – Gyere! Mutatok valamit. – ezzel felálltam, megfogtam a kezét és elkezdtem rohanni a fák közé. Egy kisebb tisztásra értünk. Ahogy szoktam, lefeküdtem a fűre és bámulni kezdtem az eget úgy, mint szoktam. Ő is lefeküdt mellém és nézte. - Ez csodaszép! - Ugye? Szerintem a legszebb dolog. A szomorú benne csak az, hogy kevesen veszik észre. - Pedig ez nagyon szép. - Odahaza is ezt csinálom. A Central Parkban. Mindig kiülök a fűbe és ugyan ezt művelem. Habár ott kicsit zajosabb. Tudod, a szirénák, az autók búgása. Másabb. Itt nyugodt és békés. És persze most fura, hogy nem egyedül vagyok. De persze ne érts félre, a furát pozitívumként mondtam. – ránéztem és a szemei ismét rabul ejtettek. Nem tudom meddig ültünk ott, de elég sokáig, mert a duda megszólalt. - A fenébe! Nyomás vissza a kunyhóba. Kellenek a láncaim. – ekkor elkezdtünk vissza szaladni. Óvatosan, mert közben a többiek úgy jöttek elő, mint a hangyák a bolyhukból. Gina megállt a kunyhó hátánál, én beszaladtam magamra csatolni a láncokat. A kapucnit is gyorsan felraktam, és felkaptam a két riasztót majd kiszaladtam. - Indulás. – dobtam oda az övét. Feltettem fejemre a kapucnit és szép csendben szaladtunk tovább. Nem messzire a háztól elkezdtem koncentrálni, hogy a növényeken keresztül érzékeljek legalább egy térkép jelenlétét. Igaz, hogy ehhez még nagyon gyenge voltam, de úgy körülbelül betudtam azonosítani, hogy hol találunk egyet. Pár méterre volt tőlünk. Gina fedezett, én odaszaladtam megkeresni a térképet. Meg is találtam. - Vigyázz! – kiáltott Gina, én hátraugrottam és míg a levegőben voltam kiengedtem a jobb lábamon lévő láncot. Az egyik srác bújt elő a fa mögül ahol a térkép volt. A térképet eltettem, majd nekiugrottam a srácnak és egy lábsuhintással rátekertem a nyakára a láncot, a másik lábammal pedig a feje segítségével fellöktem magam. Megfogtam az egyik vastagabb ágat és a srácot pedig felrántottam. Nem fúlt meg, mert a kezével azért próbálta szétfeszíteni amennyire tudta, de azért még elájult. Hasra fektettem az ágon, majd leugrottam. - Látod, így kell ezekkel a láncokkal bánni. – nyújtottam a kezemet pacsihoz. Pacsiztunk, majd továbbmentünk. - Azért legyünk óvatosak. A társa a közelben lehet. – és ahogy ezt kimondta, már elő is bukkant. Gina kesztyűje halványan világítani kezdett, a srác pedig kicsit elbambult a fényt látva. Gina az alkalmat kihasználva kirúgta a lábát és elvette a srác kezéből a térképet. Az már nem tudott lábra állni. Az a fény valamiért furcsa volt… - Látod, ezzel pedig így! – és ismét pacsiztunk. Ahogy mendegéltünk az erdőben, egy furcsa árnyra lettem figyelmes. Nem is furcsa, hanem inkább ismerős. Natsu. Honma Gregory Natsu. Az én kis szendvicsfutárom. Nem szóltam neki, inkább meglepetésnek szántam. Akció közben jobb lett volna tudatni vele, hogy „hé, én is itt vagyok!”. Jeleztem Ginanak, hogy csak halkan. Sőt, inkább álljon meg, majd én intézkedem. Egy nagyon kicsit feltámasztottam a szelet, hogy azért mégse hallatszódjon annyira az, hogy közeledek. Natsu egyet ugrott, ha jól láttam egy rák fele, amihez egy térkép volt kötve. Ugrottam én is és Natsut jól homlokon csaptam, még amíg levegőben volt. Egy szépet repült hátrafelé és jól meghempergőzött a homokban. Csakúgy, mint a kisdisznók a sárban. - Bocsi Natsu… - mondtam, miután kezdett felállni. Mikor felállt elkezdte leporolni magát, majd felém ugrott. Biztos megismerte a hangom és köszönteni akart, kisebb nagyobb sikerrel. - Huhúúú! - Iiiiistenem, te megint kész vagy… - ahogy ugrott felém megfogtam a fejét és lenyomtam a föld felé. Ahogy a földre esett elkezdett vergődni, mint valami félőrült. Biztosan azt hitte, hogy el fog találni, de nem nagyon sikerült neki. A homokot viszont felverte de keservesen. - Látom semmit sem fejlődtél te vacak! – rúgtam felé egy adag homokot. Bár nem sokat számított már az, teljesen benne volt már a porba és a piszokba. Simán megkaphatta volna a Homokember nevet. Vagy mégjobb! : Homokos szendvicsfutár. - Látom a sötétben sem vagy szebb! – mondta – Elegem van ebből a misztikus, scifis buziságból! – ezzel kirúgta a lábamat. - Ó hogy a fene a fejed búbját! Hát így hálálod meg azt, hogy beletepertelek a finom puha homokba? - állok fel, közben látom Gina nap lángjának fellobbanását a sötétben, Natsu hátánál. A terv működött. - Hé Natsu, nézz csak hátra! - és ahogy ő hátranézett Gina olyat ütött nála, hogy Natsu szépen hátraesett. Na jó. Csak majdnem működött a terv. Natsu okos volt és ahogy felém bukfencezett az esés során, gyomron rúgott. Egy kis ideig nem tudtam figyelni az eseményekre, jobban elfoglalt a fájdalom elmulasztása. Át kellett vennem az agyam felett az uralmat, és betáplálni, hogy EZ NEM FÁJ! Újabb támadás. Ahogy a kő, amit Natsu barátom dobott elkapta a fejemet kicsit kiszédültem. Ginat is elkapta, de neki csak a nyakát ezért komolyabban nem sérült meg. Odaszaladt hozzám és a lángjai kibocsájtásával elkezdte gyógyítani a fejemen a sebet. Néztem közben Natsut, hogy mit művel. Homokot dobott maga elé, sokszorosítva azt. Egy lebegő falat csinált, hogy el tudjon szökni. Nem sok sikerrel járt, azt elárulom. Utána ugrottam és szájba vágtam, de ő megfogta a kezem és ki akarta csavarni. A csavarással egy irányba fordultam és egy oldalra szaltót is csináltam. A kezemre még szükség volt. Ahogy lábra estem, megfogtam a nyakát. Nem kezdtem el szorítani csak épp ott tartottam, de egyszer csak valaki megfogta az egyenruhámat hátulról és hátrarántott. Gyorsan megfogtam Natsu nadrágjából lógó térképet. Repültem egy kicsikét. Gina volt az és az arcáról ijedtség tükröződött. Valószínűleg veszélyt érzett. Csak jó ez a női megérzés valamire. Natsu nem mozdult. Nem haboztam, elkezdtem nekiszaladni, de amikor már majdnem elértem, a homokból egy farönk emelkedett ki, aminek teljesen neki szaladtam. Gyomron vágódtam, és ez így öt percen belül másodjára már nagyon fájt. - Látom betartottad az ígéreted, Natsu. – mondta egy új hang Gina hátától. Ahogy Gina megfordult, a srác gyomron vágta egy kard markolatával. Gina térdre borult, majd kifeküdt és én nem tudtam rajta segíteni. Az egyetlen dolgot amit tehettem, hogy jó illatú növényeket növesztettem a feje köré, hogy legalább az terelje el kicsit az agyát a fájdalomtól. Mivel még mindig térdre voltam borulva, így könnyű préda voltam én is. Nem ért támadás, de viszont a térkép, amit Natsutól szereztem, immáron az új fiúnál volt. Natsu nem tétlenkedett, nekem rohant. Még csöppnyi kis erőmmel annyira képes voltam, hogy kivédjem a támadását és elrúgjam. Egyenesen a másik srác karjaiba repült, és ott megtörtént az, aminek nem kellett volna. A térkép elszakadt. Ezután pár pillanatnyi csend volt. Senki sem támadott. Mi sem, ők sem. Gina kezdett jobban lenni, gyorsan odamentem hozzá és a karjaimba vettem. - Egyetlen oka van erdő lángos, hogy nem látom el a bajod, de úgy érzem lesz még szerencsénk egymáshoz. Na nem mintha gyengékkel vagy sérültek ellen harcolni akarnék. - ezzel ők is távoztak. Elindultam vele a kunyhó felé. Zsákmányunk végül két térkép lett, amit az első elintézett csapattól szereztünk. A kunyhó tövében megbújtunk úgy, hogy levelekkel beborítottam magunkat, amennyire tudtam. Délben a duda hangjára előjöttünk.
A hozzászólást Alex Stark összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd. 14 Feb. 2012, 22:11-kor. |
|  | | Honma Gregory Natsu Felhőláng használó

Hozzászólások száma: 56 Join date: 2012. Jan. 15. Age: 16
   (92000/150000) Szint/Rang:: 2/Piciotto
 | Téma: Re: Edzőtábor - part I Kedd. 14 Feb. 2012, 14:19 | |
|
Sír. Azt mondja. Mert megöltem. Azt mondja. Fájjon. De nem tud fájni...
Kisgatyás működés után, bebizonyítva a fél tábornak, hogy hülye vagyok, lehűlt a levegő, és ezért visszamentem egy pulcsiért. Hallom az embereket, hogy a vacsoráról beszélnek odakint, nekem sem épp ártana, ha ennék valamit. Magamra húztam a meleg felsőm, de eszembe jut, hogy a nindzsa ruhát is fel kéne vennem. Hova is raktam? Bebújok a takarók alá, hátha ott van. Úgy maradtam. Kemény élet a fáradtság. Vajon lesz reggeli?
Csendtelen sötétben járkálok, és érzem az étel illatát, amit elszalasztottam, de a párna, és a takaró olyan jó illatú, körbeöleli az egész testem. Néha magamban hallom Youshi nevű srác hangját, pedig már biztos régen elment jobb dolgot is csinálni, mint engem pátyolgatni. Nem is kellene. Nehéz vagyok, és bajba sodrom az embereket. Azaz ember. Folyamatosan beszél hozzám. Széket húz maga alá, kellemetlen hanggal nyikorog, ebben az üres, fehér semmiben, ami olyan, mint a halál, és levegőtlenül figyelem, minden mozdulatát. Üldöz, követ, mintha bennem lenne, de csak képzelgések. Amikkel ő köti meg a torkom, egyre rövidebb zsinórral. Megfulladok. Van még egy szék ebben az álomban, de ezzel nem foglalkozom. - Hogy tudsz mindig a közelemben lenni? Idegesítesz ember! - Ülj le. Kifeszül a gerincem, megfájdul a nyakam, mire észreveszem, már a seggemen vagyok, széttett lábakkal, a pulcsimban és a nadrágomban. Megmozdítja az egyik kezét a keresztbe tett lábain, vörös szemekkel néz, és öltönyben van, mintha azért kellett volna kiöltöznie, hogy találkozzunk. Egy ideje mindig ilyen. Mindig elegánsan rémiszt halálra. - Gregory! - Miért hívsz így? - Meddig kergeted a saját farkad? A tudatod nem fogja sokáig elbírni, ha mindig kapcsolatba kell kerülnünk. Nem tudok aludni tőled, mindig, mindig megtalálsz, és elmondod a véleményed, de miért! Miért… kellek pont én? Hiszen gyengébb vagyok, mint bárki! Miért… basszad meg! Hozzávágom a széket,, amin eddig ültem, de csak fájdalmas a fülemnek, ahogy darabokra törik rajta, és ahogy szétszóródik, vérezni kezdenek a füleim, és szédülök. A falak, mintha üvegből lennének, mert felébrednek, és a fehér, mintha magát tükrözné vissza, mintha tükör-atükörben-atükör lenne, de én… én mégis, és ő sem… - Beszélgessünk! Van időm. - Nekem nincs! Dolgom van! Mi vagy te, egy szemölcs! Leváglak magamról, ha kell a kezemmel együtt, ne csimpaszkodj belém, te kibaszott geci! Nem válaszol, én pedig belejöttem a kiabálásba, jó érzés, nyomja az agyam, és az álmon át is érzem, piszkosul szenvedhetek. Akarom még egy kicsit, de nem pont vele. Annyira hasonlóak. Félek. - Nem láthatnám, mire gondolsz. Mégis ki van írva az arcodra. Letérdelek a földre, és a markomba szorítom a drága ruháját, a fehér görcs bele áll az ujjaimba, és nem bírom elereszteni. - Faszért… nem ordítasz, idegesít. Idegesít, hogy körülöttem vagy. Mi vagy te, ki vagy te? Aludni akarok, meddig nem hagyod még az életem! Nekem saját van, Natsu vagyok, elszakadtam a régi dolgoktól, te valami régi dolog vagy? Bosszút akarsz? Vagy te csak úgy szórakozásból kipécéztél engem? Elég… legyen, elég, nem bírom a rémálmokat már! Fáradt vagyok haver, nagyon fáradt. - Túl gyenge vagy, hogy elmondjam - a hajamnál fogva a térdeihez húzza a fejem, túl erős, megpróbálom kiszabadítani a hajam, de túl sokat szorít, megpróbálok a körmeimmel fájdalmat okozni neki, de mintha az én részem lenne! Lehet, én vagyok hülye, olyan leszek, mint azok a csövesek, akik már nyomorukban mindennap a világvégét hirdetik, szaros táblákon, amikre aztán a zsíros fejüket teszik, hogy aludjanak, annyira gyűlölöm őket. Félelmetesek, és halálra rémülve töltöttem tőlük a fél gyerekkorom. Hátraesem, a seggemre, majd a hátamra feszülök a földnek, újra érzem az étel illatát, de ez már nem olyan erős, nem árad körbe, inkább csak egy emlék, meleg árad szét bennem, az ereim talán ki is dagadnak… annyira erős ez a jó érzés, hogy nem tudom eléggé magamba venni. Szinte megeszem a maradék falatot az alvásból.
Fel kéne vennem a ruhámat. Ébredek fel. - Kölyök, dolgunk van, gyere, menjünk! - Elbambulva nézek a fiúra, aki már átöltözött, tippem szerint fürdött is előtte, szóval a takarók alól bámulok rá, aranyos pofával, félálomba, és próbálom értelmezni a mondanivalója lényegét. - Lemaradtam mindenről, az gáz? - próbálom összeszedni magam, de csak odáig jutottam végül, hogy zoknit húzzak a lábaimra. - Pusztán a verseny szabályairól, de igazából nem gáz, gyere, majd útközben megmondom. Szóval el kellene jutni az útközbenig, de végül ott maradunk, hogy nem képes egyelőre életet vernie belém, ezért még ültömben megtudom a szabályokat. ’Egy csodálatos, Capture the Flag!’ Bólintok. ’Elrejtettünk tizenöt térképet a táborról.’ Jó. ’Szerezzétek meg!’ Dudát hallok, nagyon fáj a fülemnek. Youshi elakad, én még a cipőknél tartok, de előtte fel kéne vennem a ruhámat, nem fog ez olyan gyorsan menni ’holnap kell bemutatni ebédnél’, ’nincs a nagy épületek, a tenger, a bunkerek.’ Kezdek megint szétesni, szerintem a srác is érzékeli, folyamatosan bámulja, mikor alszom el, nem lehetek kellemes szobatársa. Felajánlja, hogy valakinek el kell terelnie a figyelmet, és mivel úgy érzem már nincs időm arra, hogy összeszedjem magam; - majd én! Nem nagyon érdekel engem ez a láng baromság. Rád bízom! Aztán csak annyit hallok, hogy megvan egy térkép, elfelejtem, hogy teljesen lehetetlenül működök, kitörök a takarók közül, és kirohanok, Youshi srác valamit akar, de remélem okosabb, mint én, és majd megoldja nélkülem. Pulcsiban, és kisgatyában, és zokniban, és cipőben rohanok keresztül a táboron, és fel kéne vennem a ruhámat, de a francba is, tiszta hülyeség! Úgy sem fogom használni ezt a béna képességet. Minek akkor az a ruha, hogy mutogassam magamat? Inkább nem kéne reklámozni, milyen béna vagyok, de komolyan. Bekeveredek egy erdőbe. Fák magasodnak fölém, borzasztóan néz ki. Sötét van, az orromig sem látok, olyan rossz érzés fog el, hogy valami durván elfelejtettem. A földön egy apró piros foltot vélek felfedezni, mert jobbára inkább azt nézem, és ami gyanúsan nem ide való, ahogy közelebbről megnézem egy rák az. Talán eltévedt, vissza kéne vinnem a partra, ha ugyan tudnám, hol van. De… de ezen a rákon van egy papír. Miközben azon gondolkozom mekkora büntetést fognak a nyakamba verni, mert a főnök srácok már egyszer odakint elmagyarázták, miért nem szeretnének haragudni rám, és miért ne verjek meg senkit a formális öltözékemmel, hanem menjek vele vissza, nos! Figyelem ezt az apró dolgot, és próbálok felébredni, hogy logikus dolgokban megpróbáljam összerakni ezeket a furcsaságokat, minthogy egy rákot bámulok, ami egy térképet visz a hátán, az erdő közepén. Utána nyúlok, de belecsíp az ujjamba. Komoly fiú lévén, csak a vért érzékelem lefolyni. Eltűnt. Futva kezdem keresni, meglátom lefelé gurulni a földben, kis virágok, meg kiálló gyökerek közt szerencsétlenkedik, velem együtt, de rossz emlékem van erről. Fázom. Olyan rosszul lét fog el. Félelem. Hullaszemek. Megrázom a fejem, ezt már elmagyarázták. Újra keresnem kell ezt a dolgot. Sikeresen kifogok egy lejtőt és végigcsókolom. Megint elaludtam. Felhorzsolt térdekkel kezdem felfogni, miért kellene a ruhámat hordani. Valószínűleg, hogy ne egy hullát kelljen összezsákolni az első nap. Noshátnos. Későn tanultál meg dolgokat Natsu. Ahogy jobban tudatosul bennem a látvány, komolyan nem értem, miért mondta Youshi, hogy a tengerpart kiesik. Mert ez durván a tenger. Bár, lehet, ő magára a vízre értette. Úszni nem tudok, tehát ha arra kerülne a sor, megyek haza. A komoly. A hold olyan erősen világít, mintha nap lenne. Szemmel keresem a rákot, de kicsit elcsábulok attól, hogy egyedül lehetek, a vízzel, meg a homokkal, meg a sós levegővel. Megvan. Azok között, a kövek között bujkál. Már látom! Arra a buzi rákra kötötte rá az Isten barma a térképet! Öh. Ja, ezt már tudtam! Felé indulok, ugrom, már majdnem megkaparintom, amikor valami a homlokomba üt, és visszafelé csapódok bele a homokba. Jól meg is hempergek. Huh. Megcsikizett! Azt hiszem, még pár ilyen befekvést produkálok, és nem kelek fel végre tényleg hat napig, annyit kéne aludnom, hogy normálisba álljon az agyam. A pulthoz nyúlok a kólámért, aztán magamhoz térek. - Bocsi Natsu... - hallom. Huh, ez a hang totál ismerős. Hosszú nehézségek árán megpróbálok felállni, miután sikerült, leporolom magam épp annyira, hogy ne zavarjon, aztán egy lendülettel felé indulok, ahogy megbeszéltük. Arról volt azt hiszem szó, hogy elterelem a figyelmét. Mondjuk a térképet sikerült valahogy a gatyámba tűrnöm, de hátha probléma lenne, őt ismerem, lógok neki egy szendviccsel! - Huhúúú! - Köszönök neki. Mindjárt. Mindjárt elérem... és akkor megfogom, leütöm, és lelépek, vagy verekedni fogunk, mint az utcagyerekek télen, azok a régi szép idők, támadás közben ne aludjak már el! - Iiiiistenem, te megint kész vagy... - hm, mi? A homlokom belecsapódik valamibe, azt hiszem ez a tenyere lesz, mert talán a kő nem tud beleütni a homokba, felrúgom a lábaim, elég szerencsétlenül nézhetek ki, miközben mennyiségű homokot nyelek, megpróbálkozom azzal is, hogy felrúgom magam mögött a tengerpartot, és talán, ha arra koncentrálok, hogy homoködöt csináljak, nem a fuldoklásra, akkor megint sikerül. Végül a kukim se tudja, hogy sikerült-e! Nem is érdekel igazán, jó ez a vacak figyelemelterelésre, hogy a fejemen megpördülve felé rúgjak, széttárva a kezeimet. Megint megkopasztom magam! - Pfffphph! - Bukom hátra az egész testemmel aztán. Nem találtam el. Gyors a srác! Én is elég penge lennék, mint a filmben a vámpír, ha végre egy éjszaka nem egy rák seggébe kéne másznom egy nyomorult papírért, miközben olyanokkal verekszem, akiknek kajával tartozom! Már pedig én a kaját komolyabban veszem, mint az életemet! - Látom semmit sem fejlődtél te vacak... - Kösz szépen, kedves vagy, mint a seggem sötétbe vesző lyuka! - Látom a sötétben sem vagy szebb! - Ahogy nézem a poros, homokos, ködös trükköm így nem fog működni. Ez a Youshi gyerek meg hol a francba van már! Nem bírom ezt egyedül, túl egyenlőtlen velem szembe, hogy ő nem esik szét teljesen… - Elegem van ebből a misztikus, scifis buziságból! - Azzal a földről, kirúgom a másik lábát, és végre eltaknyol. - Ó hogy a fene a fejed búbját! Hát így hálálod meg azt, hogy beletepertelek a finom puha homokba? - magyaráz, de az angolomnak már messze bealudt, végre, újra a lábaimon állok - Hé Natsu, nézz csak hátra! - ó, miért ne néznék hátra? Olyat kapok, hogy csak pislogok. Hátraestem a meglepetéstől, a fáradtságtól, de igazából nem igazán hat meg, amit a seggemre érek, hátrabukfencezek, és beleugrom a srác gyomrába. Hm, vér ízét érzem a számba, és mintha hiányozna egy fogam. Ahogy a lábaimra keveredek, a csaj/fiú, nem vagyok biztos az életem dolgaiban, újra támadni készül, ez így nem jó! Oldalra ugrom, és direkt a hátamra esem, szerencsémre, nagyon jól meg tudtam jegyezni, körülbelül a semmit, ezért nem a homokba vágom a fejem, hanem egy elég kemény kőbe. Ezt gyorsan kihasználhatom, hogy aztán azt a követ elhajítsam maga mögött, amibe beleütöttem a fejem. Sikerült kettőt csinálni belőle és mindkét irányba pontosan dobni. Nem tudom hogyan, de mire felemeltem, már két külön tenyérrel tartottam, két felé, mintha én lennék az izomember. Uh... szédülök. Hah. Pont fejbe, és torokra ment, nem igazán örülök neki, mert a hasukat, vagy a lábukat céloztam, valahogy elidegenít az a dolog, hogy fejet, sőt torkot érjek, meg is áll a pulzusom egy pillanatra, és komolyan beérzem a sötétséget, ami nem jó, mert a hold sincs benne. Szóval rengeteg időt kapnak, hogy összeszedjék egymást, én pedig megpróbálom leküzdeni az érzést, amitől remegnek a térdeim, és habzik a szám. Talán volt neki is egy Natsuja, aki szétbőgte az agyát, amikor megtudta, hogy meghalt… Akkor is, mindenhogy. El akarok menni, haza akarok menni! Felmarom a homokot a földről, szétszórom, most sikerült megsokszoroznom, habár csak annyira hatásos, hogy falként egy ideig lebegjen előttem, amíg messzebb kerülök tőlük. Bukta Natsu, mert amint kettőt léptem egy kéz vág szájba a homokon át. Mi a fenéért próbálkozom mindig, elkapom a csuklóját, amikor a számmal csókolom és belecsavarok egyet a kezeimmel. Talán sikerül megállítanom a dogokat, annyira lebénítanom a fiút, hogy eltűnjek, de ő egy pillanatra az egész torkom elkapja, én meg csak lógok. Egyre több pánikrohamom van ettől a témától! Aztán csak külső figyelője vagyok az eseményeknek, próbálom magam összeszedni, elmagyarázni, hogy nem az én hibám, és nyugodtan alhatok, de mire sikerülne megmozdulnom, ő máris közelít felém. Világítanak a szemei, zöld fényt érzek közeledni, és az erdő lélegzetét, amit már egyszer észrevettem körülötte, olyan, mint apám két napig kitartó autójában volt a fenyő illatú légfrissítő, készülök arra, hogy védekezzek, amikor ő a közelembe visszaugrik, mintha belerepült volna valami a hasába. És tényleg. Nem látom pontosan, mi az, sőt a légfrissítős srácot se látom már pontosan. Meleg dolog csurog le a hátamon, kellemes érzés. - Látom betartottad az ígéreted Natsu! - uh, huh, nem érzek kényelmetlen viszketést a nadrágomba, elcsórta a térképem! Ne már, az kell! Te meg eddig, hol voltál! Figyelem, ahogy a szobatársrác kiüti őket egy pillanat alatt, az egyiket félsötét, reszkető alakú dologgal, mintha szédülne a keze alatt, vagy én szédülnék, a társát meg azt hiszem már a kezeivel, nem igazán látom. Ah, megvárom amíg Youshi visszaszerzi a térképet, és kicsit kivonja magát a harcból, aztán indulok újra Alex felé. Engem annyira, marhára nem érdekel ez az egész hülye edzőtábor, nekem a harc kell vele! Érdekes. Izgalmas, és emberi gyerek. Kedvelem. Nem kellett volna megvárnom, amíg mozdulni tud, de én egyedül harcolok, gyűlölöm, ha mások is beleszólnak, nem kellett volna, mert az alkarjával kivédi az ökleim, megpróbálom újra a lábaim használni, de felrúg és én miközben kapkodok, egyenesen Youshi karjaiba kapaszkodva próbálok nem elesni. Nem. Ez nem az ő karja volt, hanem a térkép, akit szomorú halálra ítélve gyilkoltam meg. A markomba szorítom a felét. Látom még Youshi szemét, engem néz, és próbálja kitalálni, mit szedhettem, lucskos, meleg dologba eshettem a fejemmel, és a hátammal, ami büdös vasszagú. - Betört a fejem azt hiszem. - mondom szórakozott zavarban, aztán nem tudom.
A hozzászólást Honma Gregory Natsu összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 15 Feb. 2012, 16:11-kor. |
|  | | Shirane Youshi Földláng használó

Hozzászólások száma: 16 Join date: 2012. Jan. 15. Age: 18
 | Téma: Re: Edzőtábor - part I Kedd. 14 Feb. 2012, 20:17 | |
| - Vacsora idő! Vacsora idő! Mindenki jöjjön a nagy sátorhoz! – kiáltották kívülről nagy hangerővel. Pont ekkor érkezett meg Natsu, egy szál gatyában épp ahogy elment. Majd elment az ágyáig és keresgélt valamit a takaró alatt, de mocorgása hamar abbamaradt. ~ Biztos nagyon fáradt. – majd kimentem a faházból. Igazából fogalmam sem volt róla, hol van a sátor, így eltartott egy darabig míg megtaláltam. A bénázásomnak lett is eredmény, mert összesen 4 hely maradt üresen. Két asztalfőhely és másik kettő normális. A szimpla üléseknél megpillantottam egy zöld ruhás alakot.[/color] ~ Vajon lehetséges, hogy erdő lángos legyen? Na leülök mellé és kiderítem. – azonban a következő másodpercben meggondoltam magam, mert láttam, hogy a mellette lévő lány körül rózsák kezdtek növekedni és ekkor tudtam, hogy esélyem se lesz beszélni az erdő lángossal. Míg tétlenül álltam megérintette az egyik vezető a vállamat. - Üllj le nyugodtan ide. – mutatott az előttem lévő egyik üres asztalfő helyre. - De hisz ez… - Nem baj, nem baj elvégre magából is lesz egyszer valamilyen vezető, hogy ilyen helyen üljön le nem? – meglepett amit mondott és mivel nem akartam udvariatlan lenni leültem a fő asztalfő helyére. Ahogy leültem az asztalfő helyére mindenki érdekesen rámnézett és hallottam is, hogy suttogva rólam beszélnek. Bár többnyire csak csodálkozott mindenki rajtam voltak köztük olyanok is akik ezért elég mérgesen néztek rám. Ezen nem is csodálkoztam, hisz akik így tekintettek rám, egytől egyig vihar lángosok voltak. Pár perc múlva tálalták is a vacsorát. Nem sokára egy kisebb konfliktusnak lehettem a tanúja, mert egy srác elkezdett üvöltözni a mellette lévővel, hogy ugyan adjon már abból a finom süteményből, hogy ne csak neki legyen már ( mivel abból a süteményből csak egy kisebb adag készült ). A lány persze nem adott neki, mert bunkón kérte tőle, ezért a srác már azon volt, hogy erőszakkal veszi el a tányért tőle, de mielőtt elvehette volna, azt vette észre,hogy a tányér elkezdett lebegni. - Ha bunkó vagy ne csodálkozz, hogy nem kapsz. – majd a lány felém nézett és mosolygott, majd mellette lebegtettem a tányért, hogy a srác ne tudja elvenni. ~ Mennyi csodálatos, jól kinéző lány van itt. Hihetetlen. Közben folyamatosan az erdő lángost figyeltem és egyre jobban lenyűgözött képességeivel, mert szinte már egy virágos kertet növesztett a mellette lévő lány köré. A vacsorát illetően pedig nem lehetett egy rossz szavam se, mivel rengeteg finom dolog közül lehetett választani. A főfogás evése közben, a főszervező megérkezett és nem is habozván a következőt mondta: [color=orange]- Üdvözöllek titeket a táborban! Mint a levélben állt, ez egy kiképző tábor a lelkes, kitartó, leleményes fiataloknak, mint amilyenek ti vagytok. Gondolom mindenki megkapta a házát. Remek. És az öltözékét is. Nagyon jó. Megkérnék mindenkit, hogy más ruhát ne viseljen a ruha felett. -biccentett felém. ~ A fenébe, pedig így szerintem sokkal jobban nézek ki, na mindegy. - Akkor most jöjjön az első feladat, egy csodálatos, Capture the Flag! Csakhogy itt a szobák lakói lesznek egymással. Elrejtettünk tizenöt térképet a táborról. A feladat egyszerű: szerezzétek meg őket, szobánként minimum egyet! A megszerzett térképet, térképeket, holnap kell bemutatni ebédnél. Addig van időtök. A játéktérben nincsenek benne a nagy épületek, a tenger, a bunkerek. Ja és az erdőben van egy kerítés, azon túl ne menjetek. Minden eszköz használata megengedett, de azért néhány biztonsági dolog: mindenki kap egy riasztót, ha csúnyán megsérül érte mennek és elviszik a betegápolóra. Ha a szobából bárki kiesik az egész szoba kiesik. Ha valaki megöl valakit azzal ifijeink elbeszélgetnek. Nem kel utána lábra. A felszerelést már a házatokba vittük. Éjfélkor, a dudaszó felhangzásakor kezdtek. ~ Nagyszerű, végre egy megpróbáltatás, ahol más lánghasználók ellen kipróbálhatom, hogy mekkora erőt képviselek. – majd felálltam, mivel végeztem az evéssel. Kicsit fáradtnak éreztem magam, ezért úgy döntöttem, hogy átöltözök és megyek úszok egyet a tengerben akármilyen hideg is legyen az. Így is tettem, azonban mielőtt nekivetettem volna magam a tengernek odajött futva hozzám az a lány, akinek segítettem a vacsoránál. - Szi..a! A nevem Karin, úszhatok veled? – kérdezte szégyenlősen. - Szia, hogyne persze gyere csak, társaságban sokkal jobb úszni. Körülbelül egy órát voltunk a tengerbe. Úszás közben megismerkedtünk. Az erejét vagyis a lángját a vízben demonstrálta nekem. Bámulatosnak tartottam a gleccser lángját, hogy képes megfagyasztani dolgokat. Nagyon jól éreztem magam vele és nagyon jól elbeszélgettünk és azt kívántam, bár több időt tölthetnék vele. Amikor már a parton voltunk, eljött a búcsú ideje, mert lassan elkezdődött a Capture The Flag. Nem tudtam mit mondani neki, pedig akartam vele még találkozni. De nem is volt szükség rá, mert ő tett róla. - Akkor azt hiszem most elválnak útjaink.. - mondtam elpirulva félrenézve. Majd amikor felénéztem már nagyon közel volt hozzám és tudtam, hogy megakar csókolni. Nem volt okom szégyenlősködni és miért elutasítani, ezért csókolóztunk egyet. Majd elpirulva elszaladt. - Holnap majd keress meg! – kiáltotta ~ Én vagyok a legszerencsésebb fickó a világon esküszöm. - Na, de ideje, hogy mozgásba lendüljek. – majd visszatértem a faházba és felvettem az egyenruhát. - Fel kellene vennem a ruhámat. – suttogta Natsu, majd rámnézett - Kölyök dolgunk van, gyere menjünk! - Lemaradtam valamiről az gáz? - Pusztán a verseny szabályairól, de igazából nem gáz, gyere, majd útközben megmondom. ~ A fenébe is, nem érek rá ezzel a kölyökkel tökölni. Talán a végén még miatta nem szerzünk egyet sem. Tudtam, hogy úgyis elkerüljük egymást a kölyökkel, ezért már míg szerencsétlenkedett az öltözéssel, már elkezdtem neki mondani az instrukciókat. A mondanivalómat a duda szava szakította félbe, de mondtam továbbra is és körülbelül 1 perc múlva Natsu már készen is állt az indulásra. Közben azt is megemlítettem, hogy majd én leszek a csali, ha találkozunk másokkal, ő meg majd lesből letámadja őket. - Nem! Majd én! Én nem szeretek piszkos trükköket alkalmazni. Azt inkább rádbízom! - Ez az! Találtunk egy térképet! – hallatszott egy üvöltő hang, aminek hallatára Natsu kiugrott az ágyából, itt hagyva az egyenruháját. - Vár..j – de már túl messze volt. Utána akartam menni, de figyelmes lettem hirtelen valamire. Közölni akartam vele, hogy láttam egy párt futni egy papírfecnivel, ezért lehet késni fogok. Így utána eredtem a párnak, akik hevesen futottak tovább és valószínűleg nem is vettek észre, hogy jövök mögöttük. Majd ráléptem egy nagy ágra, ami reccsent egy jó nagyot, amire már figyelmesek lettek. - Nocsak, nocsak. Csak nem az a fehér lovag, aki segített a cuki kislánynak és ült a trónon? – mondta gúynosan. Észrevettem, hogy ez az a fiú volt, aki szekálta Karin-t. - Mit szólnál, ha móresre tanítanánk Mr.Földet, Ikkin? - Nagyszerű ötlet. – majd az egyikük egy nyílpuskát vett elő, a másik pedig boxereket. Mindketten vihar láng használók voltak, így nem kockáztathattam meg, hogy akár egyszer is csapást mérjenek rám. Így arra kényszerültem, hogy minden erőmet bevessem. Így válaszul elővettem Red Rose-t. Először a nyílpuskás próbálkozott a megölésemmel. Érdekes fegyver volt, mert sosem kellett új nyilat raknia bele, hanem egyszerűen csak rajta teremtek. Ha gyorsaságról van szó, akkor abban nem vagyok valami hatásos, de az erőm segítségével koordináltam ezt a hibámat, mivel a nyilakat sikerült mindig annyira eltéríteni, hogy az egyenesen a kardom felé térjen és így hárítani tudtam a támadásait. Majd mikor már meguntam, ezt a védekező taktikát két kézbe fogtam a Red Rose-t és visszavertem az egyik nyilat egyenesen a boxeres felé. - Nem fo… - ennyit tudott mondani, mert ezután már tiszta találatot kapott a mellkhasába. Lángommal nem engedtem, hogy gyorsan kitérjen, így könnyen eltalálta a visszavert nyíl őt. - Te rohadék! – majd újra elkezdett rám lövöldözni a nyílpuskájával Erre én válaszul elraktam a kardom a hátamra és két kézzel elkezdtem a bal karját manipulálni, amin a fegyvere volt. Ennek következtében nem tudta rendesen rámtartani a fegyverét, miközben én lassan közeledtem felé. A vége az lett, hogy amikor már nagyon közel voltam, közelharcra váltott és a jobb öklével megtámadott. Teljesen levoltam foglalva a bal karja manipulálásával, így teljesen védtelen voltam. Így egyet kaptam arcra és gyomorba, amiután a hasamnak szegezte fegyverét. Még időben kitértem, azonban a támadás igyis elkapott. Mondhatni súrolt a nyilával, de az nem volt elegendő, hogy kidöntsön. Így miután most ő lett védtelen, gyorsan kigáncsoltam és amíg földön volt 3 ütést mértem az arcára. Azután felálltam és elvettem a zsebében lévő térképet. - Húh. Ez nem sokon múlt. – mondtam megkönnyebülve. Majd indultam szépen nyugodtan vissza a faházba. - Mintha elfelejtettem volna valamit. A picsába! Tényleg! A kölyök elindult, hogy lefoglaljon egy másik párt. – majd elkezdtem sprintelni abba az irányba amerre Natsu ment és végül a parton kötöttem ki, ahol megláttam 4 embert. Volt egy ember, aki a homokkal ismerkedett vagyis jobban mondva, a homokon feküdt kiütve. Volt egy lány is, aki valószínűleg a homokon heverővel van párban. A másik két fickó csak gúnyosan nevetgéltek a sérült lányon. A lány csak reszketett és reszketett, mintha valami rémálomban lenne. ~ Biztos illúzió! Na de segítsek a lányon vagy sem? Nem akarok több balhéba keveredni és már így is van egy térképem, tehát nincs is értelme tovább harcolnom. Ráadásul még Natsu-t is meg kell keresnem, aki valószínűleg bajban van. De nem tudtam uralkodni magamom és nézni, ahogy a lány szenved és elkezdtem gondolkodni, hogy mi csináljak a köd és a sivatag lángossal. Gondoltam rá, hogy mögéjük settenkedek, mivel a ruhám színe és a sötétség miatt, alig vagyok észrevehető még közelről is, de tudtam, hogy ha illuzonistákkal van dolgom tényleg, akkor az érzékeik biztosan kifinomultak és simán kiszúrnak még jóval az előtt, hogy a közelükbe érnék. - Ne, hagyjátok abba! Már odaadtam a térképem. - Naa, ne légy ünneprontó, hisz olyan szép vagy annyi dolgot tudnánk még veled csinálni. ~ Ez a hang… Karin! – majd semmit se tétovázva elkezdtem futni a perverzek felé. Gyorsan meg is fordultak, de nem engedtem, hogy észrevegyenek, így nagy mennyiségű homokot kezdtem el lebegtetni előttük. Majd közbe kardot rántottam és a homok falon keresztül akartam átvágni vele, de hirtelen a homok alakja megváltozott. - Karin? – majd még időben megállítottam a kardom mielőtt elérné őt a kardom. - Youshi! Ne higgy a szemednek, az nem egy valódi dolog. – majd meglendítettem a kardom és átvágtam a homokillúzión eltalálva a mögötte lévő köd lánghasználót, akin látszott még a félelem. Valószínűleg még az első csapásom óta ott volt. - Idióta, minek kellett ott maradnod – mondta a most már földön kiterült társának. Majd elkezdett előtte feljönni a homok, ami egy tigris alakját vette fel, ami azonnal rámtámadott. Kardommal hárítottam karmait, majd hátravetődtem és két lábbal megrúgtam a tigrist, ami a rugás hatására szétbomlott homokra. Majd miután feláltam a lábam alatt a homok mozgolódni kezdett és teljesen betemetett egészen a nyakamig. Meg sem tudtam moccani, mert nagyon fogott a homok. A lángom sem segített, mert a homok lángos is folyamatosan táplálta a homokba a lángját. Pár másodperc múlva a homok lángos, azt vette észre, hogy nem tud mozogni, mert befagyott a lába hirtelen. Aztán mielött még hátrafele nézett volna, Karin egy nagy jégkalapáccsal hátba verte őt, amitől kidőlt. Így már nem táplálódott több láng a homokba és kiszabadultam a fogságból. - Youshi. Köszönöm. De te mit keresel itt? - Hát nem úgy volt, hogy keresselek meg ezen a napon? – erre elmosolyodott, majd mélyen átölelt. Majd elvettem az egyik illúziónistától az egyik térképet és Karin-nak adtam. - Biztos vagy ebben? Hisz neked is kell egy és végülis te mentettél meg engem. - Emiatt ne aggódj, mert nekem már van egy. Ráadásul, ahogy elnézem őket, biztosan van még náluk. – majd egy búcsúpuszival elköszöntünk egymástól. Igazam is lett, mivel 2 további térképük volt náluk, amit zsebre is vágtam. Majd tovább indultam, hogy megkeressem Natsu-t. ~ Lenyűgöző, hogy milyen képességeket tudnak az illúzionisták felmutatni. Mindenesetre, nem mondhatom azt, hogy nem volt eddig szerencsém. Bár az erőm lassan kezd fogytán lenni, de azt hiszem az erőm fele még megvan. Kis idő elteltével, találtam 3 embert. Egyedül egy embert ismertem fel közülük és az pedig az a lány volt, akinek az erdő lángos udvarolt. Kicsit közelebb menvén észrevettem, hogy a másik két ember, aki harcol az nem más, mint Natsu és az erdő lángos. Nem igazán tudtam kivenni, hogy pontosan zajlik a harc, mert mindkettejük ruhája nagyon sötét színű volt. Viszont arra rájöttem, hogy csak szórakoznak, nem adnak bele mindent. Az is nyilvánvalóvá vált számomra, hogy Natsu egyértelműen vesztésre áll a mérete és tapasztalatlansága miatt. Sokkal, de sokkal több ütést kapott be, mint ellenfele és ennek ellenére is nagyon jól állta a sarat. Bár jobban végignézve rájöttem, hogy csak szórakoznak inkább egymással, mint inkább igazából harcolnak. Már csak azért is gondoltam ezt, mert a láncait például az erdő lángos nem is használta. ~ Iszonyatosan nagy állóképessége lehet, ha így bírja. De ő sem mindenható szóval lassan tennem kéne valamit. – ezután jól körbenéztem és felmértem a terepet. Észrevettem, hogy a nap lángos lány megvan sérülve, de még harcképes. Ezért olyan módszert kellett találnom, ahol egyszerre eliminálhatom az ellenfeleim, mert nem akarom, hogy ketten támadjanak rám. Ekkor megláttam a egy farönköt, ami kilógott a homokból. Majd közeledvén feléjük, a nap lángos csaj felállt és visszatartotta a társát, hogy véghez vigye a végső csapást Natsu ellen. ~ A fenébe. Remélem nem vett észre. Mindenesetre biztos érzékeli, hogy baj van. – majd egy kis idő elteltével, az erdő lángos nem bírt tovább várni, hogy mi fog történni és nekirontott Natsunak. Kihasználva az alkalmat, hogy futásával nagy zajt csap a nap lángos csaj mögé kerültem és elkezdtem manipulálni a Natsu elött lévő farönköt. A csapdámba belesétált az erdő lángos, mivel egyenesen neki szaladt a rönknek, mivel nem tudott időben reagálni. Közben megpillantottam a hátsó zsebében lévő térképet, amit magamhoz vonzottam. - Látom betartottad az ígéreted, Natsu. – mondtam, míg elkezdtem előrántani a kardom. Továbbá a hangra a nap lángos lány megfordult, de ekkora már késő volt, mert a kardom már a kezemben volt és annak markolatával jó erősen gyomron vágtam a lányt, aki ettől kifeküdt. Majd növények kezdtek el nőni a lány körül, amik valószínűleg fájdalomcsillapító növények lehettek. Natsu kihasználva, hogy a növény manipuláló nem figyel neki rontott, de elrontotta, mert nem csak sikerült hárítania, de sikerült egy hatalmasat is belerúgnia Natsuba, aki egyenesen felém repült. El akartam kapni Natsut, aki véletlenül nem a karjaimba kapaszkodott, hanem az elöttem lebegő térképbe. A térkép ennek köszönhetően el is szakadt. Majd felveszem a kardom és a földbe szúrom. - Egyetlen oka van erdő lángos, hogy nem látom el a bajod, de úgy érzem lesz még szerencsénk egymáshoz. - majd Natsut hátamra véve elsétálok vele és kicsit eltávolodva ezt mondom: - Na nem mintha gyengékkel vagy sérültek ellen harcolni akarnék - majd eltűnök a sötétben Ezután Natsu-t hátamon cipeltem egészen addig a sátorig, ahol nem kap valami kezelést a sérüléseire. Így 3 teljes és egy kettészakadt térkép került Youshi és Natsu birtokába.
|

| Téma: Re: Edzőtábor - part I Kedd. 14 Feb. 2012, 22:03 | |
| Hát srácok, van egy hírem az ez után posztolóknak. Mindenképp bent kell maradniuk a versenyen, és térképet kell szerezniük, mivel A Youshi&Natsu csapatból Natsu kidőlt, így kiestek. További kellemes írást. _________________ Nincs csoportosulás!
|
|  | | Mizuri Namiko Napláng használó

Hozzászólások száma: 35 Join date: 2012. Jan. 16. Age: 17 Tartózkodási hely: Épp ott :)
   (35000/50000) Szint/Rang:: 1/Piciotto
 | Téma: Re: Edzőtábor - part I Szer. 15 Feb. 2012, 20:16 | |
| Egy kis ideig még érdeklődve forgattam magam előtt a ruhát, és próbáltam elképzelni magamon. Mei nem vesztegette ilyesmire az idejét – azonnal öltözni kezdett. Nekem viszont feltűnt egy kisebb probléma. - Hé, Meina! – szóltam rá kissé ijedten, ahogy becsaptam az ajtót egy épp befelé bámuló banda orra előtt, ugyanis az ifis nyitva hagyta a nagy sietségben. – Nem zavar, hogy nyitva az ajtó? - Hm… nem különösebben – rántotta meg a vállát hanyagul. - Öm… fiúk is vannak a táborban… - Legyenek – vigyorodott el szemtelenül, ahogy rám kacsintott. – Legalább látnak valami szépet. - Te se a szégyenlőségedről vagy híres, igaz? – mosolyodtam el, miközben gyorsan átvettem a ruhát. - Félre ne értsd… - rázta meg a fejét egy nem épp sok jót sejtető vigyorral. – Csupán, ha észreveszem, hogy valaki néz, az illető hosszú időre úgyis ki lesz ütve, és később meg se mer közelíteni. Az alatt, hogy szépet lát, arra gondoltam, hogy megmutatom neki az öklömet vagy a pisztolyom. Ezért nem érdekel. Erre muszáj volt elnevetnem magam. Miután mindketten átöltöztünk, alaposabban is szemügyre vettem a ruhát. Nem szerettem sokat tollászkodni, és nem is igazán érdekelt javarészt, mit viselek, de most furcsán éreztem magam. Kicsit elhúztam a szám, ahogy körbeforogtam, ami persze Mei figyelmét se kerülte el. - Úgy bámulod, mintha romlott étel lenne – vihogta el magát. - De ez olyan… fura. - Nem azt mondtad, hogy nincs bajod az ilyen ruhákkal? – csipkelődött, mialatt a könyökével böködte a fejem. - De… de ez akkor is… nem áll idiótán rajta? – kérdeztem, ahogy előszedtem egy hajgumit a táskámból, és felkötöttem a hajam. - Szerintem nem, sőt! – emelte fel az ujját elismerően. – Csak nem arra számítasz, hogy itt megpillantod életed párját, he~? – piszkálódott már megint, átvetve a karját a nyakamon. - Maradj már – sóhajtottam fel lemondóan. – Hanyagoljuk a magánéletem, ha kérhetem. - Na~, most miért? – nyüszítette, ahogy én megindultam kifelé az épületből, ő pedig követett. – Hé, ne csináld! Nami-chan! - Nem hallak! – játszottam a süketet, ahogy diadalittasan elmosolyodtam, s útra keltem körülnézni a táborban.
Sokáig nem csavaroghattunk, mert kihirdették a vacsoraidőt. Eltévedni nem is lehetett volna út közben, egyszerűen csak követni kellett a „csordát”. Így, hogy jobban szemügyre vettem, valójában egész sokan voltak a táborban. Többen, mint ahány embert érkezésemkor láttam. Kicsit megszaporáztuk a lépteinket, mert Mei attól tartott, nekünk már nem fog maradni étel. Én erre elég kevés esélyt látta… ha csak a szervezők nem idióták, van annyi eszük, hogy eleget főzzenek egy ekkora társaságra. A vacsora helye egy hatalmas sörsátor alatt terült el, hosszú padokkal és asztalokkal. Hely még volt bőven, mikor odaértünk, így egy üres padnál telepedtünk le, egymással szembe. Nagyban beszélgettünk már egy ideje, mikor egy ismeretlen hang kizökkentett minket a csevegésből. - Bocsi, lányok, leülhetünk? Már elég kevés a hely. Érdeklődve pillantottam fel a két későn érkezett fiúra, akik mellettünk álltak. Az egyikükön, aki megszólított minket, kék, a másikon pedig lila színű egyenruha volt. Nem tűntek ijesztőnek, ezért óvatosan bólintottam egyet, Mei pedig vigyorogva széttárta a karjait, jelezve, hogy „Felőlem aztán!” Ezt követően valahogy néma csend telepedett ránk. A lila ruhás mellettem ült, a másik Mei oldalán, aki éppen fintorogva babrált egy számára azonosíthatatlan dologgal a tányérján. - Egyébként… a nevem Zack Skyer - mutatkozott be kissé bizonytalanul a srác, szemével követve az keze mozgását. – Örülök a találkozásnak. - Az enyém Kizaki Meina, ő pedig Mizuri Namiko – mutatott felém a villájával a barátnőm, majd bekapta a feltűzött falatot. Összenéztem a sráccal, és eleresztettem egy kicsit zavart mosolyt. - Hé, te gyerek, ne bámuld a melleit, mert kiszúrom a szemed – emelte meg az evőeszközt Mei, mire olyan vörös lettem, mint a paprika, akárcsak Zack. - Mégis hova gondolsz?! A szemébe néztem! ~ Engem összezártak egy nem elég, hogy nagyszájú, de úgy tűnik még perverz nőszeméllyel is… valaki ásson el…! – nyüszítettem magamban, ahogy szinte lángolt a fejem a szégyentől, miközben elterültem az asztalon. - Nem nagyon van mit nézni rajta – jegyezte meg a mellettem ülő, mire izomból a fejébe öklöztem, s kis híján ledőlt a padról. Sajnos csak kis híján… hogy terült volna el inkább a földön és fel se kelt volna! - Tahó állat! – vágtam hozzá dühösen, majd felpattantam, és a másik oldalra ültem át, Zack mellé, s onnan folytattam a kajálást. - Minden nő túlreagálja a dolgokat – eresztette el a következő nem túl barátságos megjegyzést a srác, mire Mei villával felé lőtte az ételét – egy kisebb mozdulattal azonban kikerülte. - Mondja ezt a névtelen kis Bunkó. - Ennek a bizonyos „Bunkónak” van neve is, mégpedig Adam Black. - Hát sötét is lehet a fejed, illik rád – eresztette el a barátságos megjegyzést Mei, mire kezdtem szépen lassan az asztal alá süllyedni. Ez kész. Én elásom magam… valaki adjon egy lapátot! Mei beszél, és az én arcom ég! Azért ehhez is tudomány kell. A fiú már épp visszavágott volna valamivel, legalábbis nem épp kedves tekintetéből erre következtettem, mikor a táborvezető, Leonardo magára hívta a figyelmet. - Üdvözöllek titeket a táborban! Mint a levélben állt, ez egy kiképző tábor a lelkes, kitartó, leleményes fiataloknak, mint amilyenek ti vagytok. Gondolom mindenki megkapta a házát. Remek. És az öltözékét is. Nagyon jó. Megkérnék mindenkit, hogy más ruhát ne viseljen a ruha felett. – Itt egy ember felé biccentett, de a nagy tömegben – és Zack fejétől – nem láttam, ki az. - Akkor most jöjjön az első feladat, egy csodálatos, Capture the Flag! Csakhogy itt a szobák lakói lesznek egymással. Elrejtettünk tizenöt térképet a táborról. A feladat egyszerű: szerezzétek meg őket, szobánként minimum egyet! A megszerzett térképet, térképeket, holnap kell bemutatni ebédnél. Addig van időtök. A játéktérben nincsenek benne a nagy épületek, a tenger, a bunkerek. Ja és az erdőben van egy kerítés, azon túl ne menjetek. Minden eszköz használata megengedett, de azért néhány biztonsági dolog: mindenki kap egy riasztót, ha csúnyán megsérül érte mennek és elviszik a betegápolóra. Ha a szobából bárki kiesik az egész szoba kiesik. Ha valaki megöl valakit azzal ifijeink elbeszélgetnek. Nem kel utána lábra. A felszerelést már a házatokba vittük. Éjfélkor, a dudaszó felhangzásakor kezdtek. S ezzel végére ért a nem épp kicsi szónoklatnak. A többség, akik már befejezték az étkezést, felálltak az asztaloktól, és elindultak, feltehetően a szállásuk felé, felkészülni a nagy versenyre. - Nami-chan, ugye figyeltél? – vont kérdőre Mei, mire bólintottam. – Az remek, mert én a Capture the Flag után már le is maradtam! Erre nemes egyszerűséggel az asztalba fejeltem. Nekem erről ennyi a véleményem, szavakba nem foglalnám, ha nem muszáj. - Nem csak a kisugárzásod sötét, hanem te magad is – kommentálta a kialakult helyzetet Adam, amolyan visszavágásként az előbbi megjegyzésre, mire nyeltem egy nagyot. Itt most világháború fog kitörni, ha nem cselekszem. - Tudod mit, Mei? Menjünk mi is, és készülődjünk! – kaptam el a karját, miközben felálltam az asztaltól, s rángatni kezdtem a házunk felé. – Sziasztok, további jó étvágyat! - Ööö… köszi, sziasztok – pislogott nagyokat Zack, miközben kiléptünk a sátorból. - Nami-chan, eressz el, hallod?! Eressz! Kibelezem, megfojtom és felnyársalom, sőt, szétlövöm a fejét a pisztolyommal! – kapálózott egy őrült módjára a szobatársam. - Ami épp nincs is nálad – jegyezte, meg óvatosan, mire hirtelen abbahagyta a ficánkolást. - Áh. Igaz is… ~ Édes istenem, ez a lány! – sóhajtottam magamban egy kisebb fejcsóválás keretében.
Az idő éjfélig minden különösebb esemény nélkül telt. Nem próbáltunk meg tervet készíteni, mert mindketten feleslegesnek éreztük, révén, úgyis alakulnak a maguk módján a dolgok. Annyit viszont megbeszéltünk, hogy ha lehetőségünk nyílik rá, nem fogjuk elszalasztani az alkalmat esetlegesen több térkép összegyűjtésére, ahogy abban is, hogy ha nagyon komoly és durva a helyzet, a „szégyen a futás, de hasznos” ötlet mellett döntünk – bár ezt Mei eléggé ellenezte. Kicsit győzködnöm kellett, de csak elismerte ő is, hogy fő a biztonság. Főleg az energiával igyekeztünk takarékoskodni, elvégre, nem egy pár perces, hanem több órás feladattal álltunk szemben. Mei hozott valami kotyvalékot, amit saját készítésű „szuper-turbó-kávénak” nevezett. Hát, mit ne mondjak… már a neve is rossz. De még az íze! - Finom, ugye? – kérdezte vigyorogva, miután számba vettem a poharat. Kényszeredett mosollyal bólintottam egyet, majd amint elfordult, kihajoltam az ablakon és kiköptem a fenébe a löttyöt. Fél kortynál több nem ment le a torkomon, még az is sok volt. - Mit csinálsz, Nami-chan? - Mi, hogy én? – fordultam felé, majd felnevettem. – Áh, semmit! Csak találtam egy szép tücsköt! - Óh, értem. Hatalmasat sóhajtottam megkönnyebbülésemben, mikor visszafordult a polchoz, majd leemelte a pisztolyait, és fényesíteni kezdte azokat. Hosszan kifújtam a levegőt másodszorra is, fejemet és karjaimat kilógatva az ablakon. Túléltem… - Egyébként, nyugodtan ihatsz bármikor a kávémból. Hidd el, feltölt erővel! ~ Hmm… ezt támogatom. Elég erővel ruház fel a hányáshoz, még túl sokkal is. - Rendben, köszönöm, egyelőre nem szükséges. Nem vagyok túl nagy kávés – hárítottam kedvesen, majd visszaemelkedtem a párkányról, és lehuppantam az ágyra. – Lassan itt az idő – pillantottam az órámra egy kissé aggodalmasan. – Tíz perc és éjfél. - Akkor ideje felszerelkezni – vigyorgott Mei, és csak úgy áradt a szeméből a lelkesedés. – Nyomás szétverni Adamék képét! - I-izé… térképekért megyünk… nem tömegverekedésért… - Kit érdekel? – horkant fel rosszallóan, mintha legalábbis egy parancsolatot sértettem volna meg a megjegyzésemmel. – Nem nyelem le annak a köcsögnek a beszólását. ~ Nos… ezt ő is mondhatná. Sőt, szerintem mondja is magában. Van egy olyan érzésem, hogy Adam meg ránk fog vadászni. - Azért a feladat az első, ugye? - Persze, persze – jegyezte meg némileg lemondóan, ahogy az övére helyezte a pisztolyokat, majd hozzám dobta a kézvédőimet. – Kapd össze magad te is.
Pontban éjfélkor felhangozz a dudaszó, mi pedig tettre készen rohantunk ki az ajtón. Én még hagytam időt magamnak arra, hogy bezárjam a faházat, de Mei pattogása miatt ezt is villámgyorsan kellett végrehajtanom. Úgy csörtetett előre, mint aki legalábbis egy vérre menő háborúba készül, megértem lépést tartani vele. Én ellenben úgy álltam hozzá ehhez az egészhez, mint egy játékhoz, amit jól szeretnék teljesíteni, de lehetőleg a legkevesebb sérüléssel. Nem kéne már a tábor első napján kikészítenünk magunkat. - Mei, ne siess ennyire! Tizenkét óránk van! - Az idő pénz. Vagyis jelen esetben térkép. Igyekeznünk kell! - Ha túl sok erővel vetjük bele magunkat, pillanatok alatt kikészülünk. Onnantól pedig lehet akárhány térképünk, megfújják, mint annak a rendje – csóváltam meg a fejem, remélve, hogy ezzel sikerül eléggé hatnom rá, és átgondolja a dolgokat. Nem így lett. De mit is vártam ettől a konok nőszemélytől? - Ugyan már, miket gondolsz? – legyintette egy cseppnyi lekezeléssel a hangjában. - Én itt vagyok, minden oké lesz! ~ Az ilyen hozzáállásúak buknak el először… - jegyeztem meg magamban enyhe fintorral, de ezt hangosan előtte nem mertem volna kimondani. Végül csupán beletörődve a dolgokba rohantam utána, eldöntve magamban, hogy igyekszem vigyázni rá és kordában tartani. Egyértelmű volt számomra abból, ahogy jobbra-balra forgolódott, hogy ő bizony nem a térképet, hanem Adamékat keresni. Csak össze ne fussunk velük… nem akarom megtudni, mi lenne akkor. Még egy dologra sikerült rábeszélnem Meit, még pedig arra, hogy támadás előtt mindig nézzük meg, van-e az ellenfélnél térkép? Így ha nincs, nem pazaroljuk feleslegesen az időnket és erőnket arra, hogy összetűrésbe keveredünk velük. Erre persze azonnal azzal jött, hogy akár el is rejthetik valahová, ami jogos, mégis támogatta az ötletet. Hozzátéve… hogy ezt nem tartja be, amennyiben Adamék csapatával kerülünk szembe. Ebből pedig egy fikarcnyit sem engedett…
Az idő csak telt múlt, már lassan a vége felé közeledett a játék, de még mindig nem szereztünk térképet. A csapatok jöttek-mentek körülöttünk, volt, akikkel akadt egy-egy kisebb összetűzésünk, de mikor mindketten rájöttünk, hogy a másiknál nincs térkép, felhagytunk a kakaskodással. Ahogy így haladtunk, az egyik épület alatt két beszélgető tagra lettünk figyelmesek. Az egyik egy fiú, a másik pedig egy lány volt. Szemmel láthatóan túl elfoglaltak voltak ahhoz, hogy figyeljenek ránk. Már majdnem tovább mentem volna, mikor Mei megragadta a karom, és visszarántott, majd némán feléjük bökött. A nő kezében egy térkép volt. - Van egy ötletem – fordultam Mei felé, aki érdeklődve nézett le rám, miközben elengedett. – Szereted az extrém feladatokat, ugye? Na, akkor, ez pont neked való. Miután végeztünk a megbeszéléssel, kiléptem az épület mögül, egyenesen rá egy száraz ágra. A két idegen felém fordul, mire rémült arckifejezést öltöttem fel, majd rohanni kezdtem, olyan látszatot keltve, mint akinél egy térkép van. Bevették – pillanatok alatt követtek engem, és támadásba lendültek. Nem kellett sokáig rohannom, pár lépés után „elestem” a saját lábamban, és elterültem a földön. Tettetett szitkozódással dörgöltem meg a könyököm, miközben megálltak előttem. Úgy feküdtem, hogy ne lássák, van-e nálam térkép, vagy sem. - Ide a térképpel, amíg szépen mondom! – fonta össze a karjait a lány, miközben én hátrébb másztam. - Soha! – vágtam vissza határozottan, miközben a hátam mögé csúsztattam az egyébként üres kezem. - Te akartad – rántotta elő a kardját a fiú fölém magasodva. – Ez az utolsó esélyed, vagy erőszakhoz folyamodunk. Mér éppen kimondtam volna a megbeszélt jelmondatot, az „Enyém a térkép!”-et, de nem került sor rá. A következő pillanatban ugyanis dobócsillagok suhantak el előttem a levegőben, hátrálásra kényszerítve őket, és nem kis sebesüléseket okozva. A lány fájdalmasan görnyedt össze a hasát fogva, én pedig olyan fejet vághattam, mint valami idióta. Még a szám is tátva maradt. - Namiko! Rendben vagy? A félig-meddig ismerős hang gazdája pillanatok alatt felbukkant, amolyan védelmezően belépve elém. - Zack?! – kiáltottam, és igazából magam sem tudom, milyennek hathatott a hangom, döbbentnek, vagy inkább mérgesnek? A tervről ennyit. Szinte mindent belekalkuláltunk, az ő megjelenését kivéve… A két támadó már hátat is fordított nekünk, gondolom a sérüléseik miatt, de alig léptek párat, egy lánc süvített el a fejem mellett, ami ráfonódott a térképükre, majd kirántotta a csaj kezéből. Fejemmel követtem a repülő papír útvonalát, és a távolabb álló Adam képe köszönt vissza rám. Ez váratlanul ért… A két ellenfél még gondolkodott, csatát kezdeményezzenek-e, de végül folytatták a menekülést. Végül is, négy a kettő ellen nem lett volna túl jó megoldás. - Rendben vagy? – kérdezte ismét Zack kedves mosollyal, ahogy hátrafordult hozzám. - Ööö… - pislogtam nagyokat, de a válaszomat megelőzve Mei ugrott le a tetőről, egyenesen rá a fiú fejére, szinte beleépítve a földbe. - Hé, te seggfej! Ki kért meg rá, hogy segíts nekünk?! – förmedt rá földet éréskor. – Elcseszted a menő belépőm! - Mi a…! Épp segíteni akartam! – vágott vissza kissé mérgesen a srác. – Ez a hála?! - Szar se kért meg rá! – kiáltotta Meina dühösen, én pedig felkeltem a földről, és igyekeztem rendet tenni. - Mei, nyugalom! - Nem, nem nyugszom meg! Náluk van a térkép! – bökött Adamra, aki éppen készült zsebre rakni az említett tárgyat. - Miért segítettél? – fordultam Zack felé, kezet nyújtva neki, és felhúzva a földről. - Hálából, amiért elhárítottál egy csúnya verekedést a vacsoránál – felelte, miközben a fejét simogatta. – Meg amúgy is… nem tűnsz rossz lánynak. Erre egy kicsit elvörösödtem, de a köszönetemet nem tudtam kinyilvánítani, révén, hogy hallottam elsülni Mei fegyverét. Ijedten kaptam a fejem a hang irányába, és bekövetkezett, amitől tartottam – méghozzá Adam és társnőm találkozása. - Te rohadék… még jövök neked eggyel a beszólásodért – sziszegte dühösen Meina, miközben a másik fegyverét is felemelte. – Ide a térképpel! - Soha nem értettem, miért olyan hülyék egyesek, hogy felszólítást tesznek arra, ami úgyse fog bekövetkezni – jegyezte meg a fiú higgadtan, mialatt maga elé emelte a láncokat. Csak ekkor néztem meg jobban a fegyvereit. Volt két kis megvastagított vége, amiket innen nézve talán textil fedhetett. A láncok ezekből jöttek elő, kicsit hasonlítottak az ostorra, csupán fém kiadásban. - M-muszáj ezt csinálnotok? – tettem még egy kísérletet a béke megteremtésére. – Zack végül is épp az előbb… - Namiko! – szólított a teljes nevemen Mei. – Ránéztél már az órádra, mondd? Fél óránk van hátra, és vége a versenynek! Ha tőlük nem szedjük el a térképet, lehet, nem lesz már több esélyünk! Döbbenten pillantottam le a karórámra, és keserű arccal ugyan, de igazat kellett adnom neki. Fél tizenkettő. Délkor lejár az idő… már nem maradt hátra valami sok. - Ez szívás… nekünk is csak ez az egy térképünk van – jegyezte meg Adam, mire Zack rám pillantott, én pedig vissza rá. – Egyikünk ki fog esni. Egy kis ideig néma csend telepedett ránk, és mindenki a másikat bámulta. Nem szerettem volna leszerepelni az első napon… így bár kicsit szorongva, de magam elé emeltem a kezeim, támadásra készen. - De nem mi leszünk azok – jelentettem ki határozottan, hangom azonban sokkal magabiztosabban csengett, mint amilyennek éreztem magam. Mei bólintott, majd villámsebesen fegyvert is rántott, és célba vette Adamot. Nekem egyértelműen Zack maradt, mégis egy kicsit haboztam támadást kezdeményezni. - Ez van – tárta szét a karjait Zack egy kisebb mosollyal. – Mi ígéretet tettünk a hazaiaknak, hogy jó teljesítményt fogunk nyújtani. Nem veszíthetünk, szóval előre is bocsánat, de nem fogom vissza magam. - Mégse engem kellett volna megvédened, nem igaz? – sóhajtottam, mire csak biccentett egyet. - Te játszottad el, hogy térkép van nálad… bár ha tudom, hogy nincs, akkor is segítettem volna. De, elég is a dumából, vágjunk bele! Aztán vigyázz magadra. - Mondanod se kellett volna. Te is! – mosolyodtam el halványan, majd megindultam felé. A felállás minden volt, csak kedvező nem. Ő dobócsillagokat használt, tehát távolsági fegyvereket, míg az én kézvédőim csupán közelharcra voltak alkalmasak. Ez nem lesz egyszerű küzdelem. Ezzel Zack is tisztában volt, ugyanis igyekezett legalább két-három méter távolságot tartani tőlem. Meináéknál se volt sétagalopp a dolog, pisztoly láncok ellen szintén nem a legnyerőbb párosítás. Igyekeztem valahogy közelebb férkőzni Zackhez, de a dobócsillagai csak nem akartak elfogyni. Azonban, ahogy sorra kerülgettem ki őket, felfigyeltem rá, hogy igyekszik úgy mozogni, hogy egyre közelebb kerüljön a korábban elszórt fegyverekhez. Már nem lehetett sok csillaga hátra. Aztán hirtelen megiramodott felém, de nem támadott, helyette megpróbált elszökni a hátam mögött, a fegyverei irányába. Egy gyors mozdulattal hátrafordultam, majd karomat kinyújtva a kemény fémmel egyenesen gyomron találtam. A szemközti falig repült, majd nekicsapódva megállt. Nem roskadt le a földre, de tény, hogy egy kicsit kilengett. Diadalittasan elmosolyodtam, de korai volt az öröm. A következő pillanatban lánc tekeredett a lábamra, majd mielőtt bármit is reagálhattam volna, a másik épületbe ékelődtem, de úgy, hogy a fal is megrepedt mögöttem. Fuldokolva köhögtem néhányat, ahogy elültem a talajon, és igyekeztem összeszedni magam. Ez fájt… főleg a hátamnak. - Nami-chan! – szólított Mei rémülten, de ez a pillanatnyi figyelmetlenség is elég volt arra, hogy Adam őt is elkapja. Őt nem egy házhoz, hanem a talajhoz csapta, ami szintén elég nagy durranással járt. - Mi Zackkel csapatjátékosok vagyunk – mondta a felhő lángú, miközben visszahúzta magához a láncokat. – Miközben harcolunk valakivel, a másikra is figyelünk. Ezzel jobb, ha számoltok – mosolyodott el a Skyer, ismét biztosan állva a lábán, majd elkezdte felszedegetni a földbe ágyazódott dobócsillagokat. Kicsit még köhögtem, majd én is két lábra emelkedtem. Ki kellett találnom valamit. Az idő vészesen fogyott, a térkép sehol, ráadásul most már két emberre is figyelnem kell, nem csak arra, akivel alapból harcolok. Ilyet még korábban soha nem csináltam… a fenébe! Kissé még szédelegve, de ismét rohanni kezdtem felé, kerülgetve a fegyvereit. Egyik-másik eltalált, de szerencsére gyenge karcolásoknál több kárt nem okoztak bennem. Végre sikerült megfelelő távolságba érnem hozzá, ezt kihasználva pedig ütésre lendítettem a kezem. Ő azonban elhajolt, megragadta a karom, s egy laza mozdulattal lecsapott a földre. Döbbenten nyekkentem egyet, és egy pillanatig azt se tudtam, mi történt velem. S egyik meglepetés követte a másikat, ugyanis, mielőtt még Zack komolyabb sérülést okozhatott volna nekem, egy vörösen izzó golyó suhant el mellette. Kiugrott oldalra, de a vállát még így is elérte a támadás. A töltény becsapódva a kőbe egy nagyot durrant, ettől pedig megbizonyosodtam a felől, hogy ez bizony Mei pisztolyából érkezett. - Tudjátok, én is szeretem a csapatjátékot – vigyorodott el Mei magabiztosan, majd Adam felé fordult. – Mire való a két pisztoly, ha nem arra, hogy az egyikkel fedezzem a társamat? - Köszi – mosolyodtam el boldogan, majd felpattantam a földről, és ezúttal sokkal határozottabban nézem szembe az eső lángúval. Taktikát váltottam, kerülgetés helyett inkább a dobócsillagai hárítása mellett döntöttem, még ha így több kár is esett a Giorno Scudoban. Zack ügyesen kerülgette vagy épp hárította a támadásaim, azonban az nem tűnt fel neki, hogy lassan kezdem Mei felé terelni – akárcsak ő az én irányomba Adamot. Utóbbi szemmel láthatóan már kiszúrta, mire készülünk, de a sok töltény miatt muszáj volt abba az irányba hátrálnia, amerre Mei akarta. Mikor Adam hátralendítette a kezeit a támadáshoz, hátrafordultam, és megragadtam a láncokat. A súlyomnak köszönhetően nem tudta jól lendíteni a karját, a lendület csak arra volt elég, hogy előre húzzon engem, így azonban a hátába ütköztem, és leterítettem a földre. Mei sem habozott, egyenesen Zack felé lőtt kettőt. Egyik se találta telibe, de arra épp elég volt az idő, hogy kirántsam Adam zsebéből a térképet. Még fel se keltem a srác hátáról, mikor megszólalt a duda, véget vetve a versenynek. Ezt követően leugrottam az áldozatról, majd Mei elé léptem, és mosolyogva pacsiztunk egyet. - Győzelem! - Ez egész szép menet volt – kezdte el összeszedni a cuccait Zack. – Jobbak voltatok, mint hittem. - Bocs, srácok, de nektek nem maradt térkép – öltötte ki a nyelvét gúnyosan a nyelvét Meina. - Részvét, lányok, de hazudtam – vigyorodott el Adam, bár nem épp a kedvesebbik változatból, majd a csizmájába nyúlt, s onnan előrántott egy másik térképet. – Kettő volt nálunk. - Mi van?! – ordítottuk egyszerre, mire Zack hangosan elnevette magát. - Ez nem ér! Visszavágót, azonnal! – toporzékolt Mei vérig sértve, miközben elkuncogtam magam. Csak sikerült megszerezni ez az átkozott térképet. Remélem, lesz egy kis időnk összekaparni magunkat, akkor majd begyógyítom a sebeinket.
|
|  | | Taka Felhőláng használó

Hozzászólások száma: 22 Join date: 2012. Jan. 16. Age: 18 Tartózkodási hely: Gép előtt
 | Téma: Re: Edzőtábor - part I Csüt. 16 Feb. 2012, 19:24 | |
| Az élet, nem habos torta. II. fejezet
Ott hagy minket, majd távozik, aki hozta a ruhákat. - Na, csak lassan az agarakkal. - mosolygok. Elhiszem, hogy erős vagy, és talán erősebb is, mint én vagyok. Ezt észben tartom, ha véletlen elárulnám a titkodat, elfogadom a halálomat. Egyébként, miért ilyen fagyos körülötted a levegő? Csak nem, azért mert gleccserlángú vagy? Na jó beismerem, ez nem volt valami nagyon jó poén. - Rám nézz, majd hirtelen a semmiből megjelenik a kezén jó pár jégdarabka, mely egy pengealakját vette fel. - Figyelmeztettelek és elmondom kivételesen mégegyszer, megfoglak ölni! Még egy hasonló és a halál fia leszel. Nem fogom vissza magam... - Nézzek rá aggódóan és közben nevetni kezdek. - Ó mi lesz velem, ha itt én most meghalok. Sohasem fogom tudni kárpótolni azt a sok kárba veszett életet... - Elhalkul a mondatom, suttogásra váltottam. Nem kellene neked ilyen fiatalon ölni, nem jó dolog. Van annyi szép ezen a világon, amit szívesebben látnék, hogy teszel. A célom, hogy megváltoztassam, ezt a világot és ne legyen több gyilkolás. Ha annyit nem tudok elérni, hogy egy ifjú lány ne gyilkoljon, elfelejthetném a célom, amit nem szeretnék. - Nézek rá, miközben a szemem be nézz ő is. Látszik a szemébe, mintha megindítottam volna valamit. Talán nem fog annyit gyilkolni és egy kis idő után, végleg felhagyja, ezt a hobbit. Hát örömmel töltene el, ha ezt megélhetném, de nem hiszem, hogy ilyen simán menne minden. - Sajnálom. - Mintha akarna volna még valamit, de megszakítja a mondandóját és felül az ágyára és összekuporodik. ~ Talán nem szeretik? Vagy valaki készteti erre? Biztos van valami olyan dolog, ami miatt ezt teszi, mert csak úgy egy 8 éves körüli lány jó esetben nem gyilkol. - Amúgy van valami különösebb indoka, hogy idejöttél te is ebbe a táborba vagy mibe? - Igen is, meg nem is. - Mondja, miközben elpirul. Szóval van valami boldogságnak látható dolog, nem csak a gonoszság él ebben a leányzóban, na ez már jó pont számára, tőlem. - Ezt kifejtenéd nekem? Kérlek. Időd, mint a tenger. - Mosolygok felé. - Ez hosszú történet és annyi időnk biztos nincs. Inkább, hagyj aludni. - Dobja hozzám a szavakat, egy kissé nyersen. - Sejtettem nem vagy könnyű eset, olyan vagy mint az a Masa. A személyiségetek szinte teljesen ugyan az. - Döbbenten néz rám, - Őőő... Mi- Mi- Mi- Misa? Te honnan ismered a húgomat? Mondjuk, ha ismered, akkor tudom miért tudtad, hogy Shimon családhoz tartozom. - Álljon meg ez a gyors vonat! Hogy mi? Misa a húgod? Ő is Shimon tag? Micsoooooooda? - Nézek rá teljesen ledöbbenve. - Nem tudtad? Hát akkor honnan ismered a Shimon családot? - Miközben egy szempillantás alatt mögém került és az előbb látott jégpengét a torkomhoz szorította. - Felelj vagy megöllek! - A gyorsaságán meglepődtem, majd visszatértünk az kezdeti témához. A gyilkolás, frankó. Tökéletes, nem tudom miért jó ez. Ó édes Istenem. - Hupsz nem is vagyok vallásos. - A pengét, jobban kezdi el a nyakamhoz szorítani. - VÁLASZOLJ! Senki sem kérdezte, vallásos vagy-e vagy sem. NEM ÉRDEKEL. Csak a kérdésemre válaszolj! Isten bizony, hogy megöllek! - ordítja felém. - Mondtam, nyugodj meg. Az idegesség nem tesz jót a melleidnek, akarom mondani a gondolkodásban. Gondold át, amit mondani akarsz és utána ismételd meg. Nem bánnám, ha elvennéd a torkomtól, azt a pengét. Valamiért frusztrál. - Pármásodpercre lesz egy kisebb dühkitörése, majd elkezd megnyugodni. Szépen lassan feltűnik neki, hogy eszem ágában sincs elmondani neki információkat. Volt feleségemnek nem véletlen ígértem meg, hogy tartani fogom a számat, nem is tudom, miért kellett nekem ennyire beletekerednem. Valahogy vonzom a bajt. Közben szépen lassan eltűnik a penge a kezéről, majd kopogás hallatszik. Odasétálok az ajtóhoz és kinyitom. - Sziasztok fiúk, lányok! Na, hogy telik az estétek? Aztán nem rakoncátlankodtok remélem. Még a végén lefognak baszni engem miattatok. - Egy kisebb sokkot kaptam a mondandójától, majd első dolgom volt, hogy elleneztem a mondani valóját. - Bocs, de semmi ilyesmiről nincs szó. Sajnálom, hogy belegázoltam a pici lelkedbe, de nem vagyok pedofil. - Rám néz, majd mosolyogni kezd. - Te lehet, hogy nem, de én igen. - Nevet fel. Majd elkezd rohanni a kislányhoz. A kard végét, mely a tokjában van, a lába elé teszem, ezáltal a földre esik. Hát bevágtam a pofáját, nem lettem volna a helyében. - Pe-pe-pe-pedofil! - Sikoltozni kezd Ai. - Nyugalom, előbb süketülök meg, mielőtt ez a csávó bármit is tehetne. Hagyd abba. - Megrázom a lányt, hogy visszatérjen a tudatához. - Jobban vagy már? - Eddig sem volt semmi bajom, csak kiabálni volt kedvem, de őt megölöm. - Ismételten, már harmadszor jelenik meg a penge a kezén, látszik rajta, hogy nem fog kegyelmezni a srácnak. - Nyugi Ai! Nem kell megölnöd. Szerintem csak viccelt. Legalábbis az ő érdekében, remélem. - Közben feltápászkodik a földről, majd bólogatni kezd. - Így van, így van! Még nem akarok meghalni. ~ Meghalni? Ez tényleg pedofil, csak azé nem meri megközelíteni, mert fél a haláltól. Hát ez szánalmas. - Odasétálok a földről feltápászkodó emberhez, majd seggbe rúgom. - Szabad ilyet csinálni? Amúgy meg, minek jöttél ide? - A válasz nagyon egyszerű! Kész a vacsora! Gyertek velem, már mindenki rátok vár. ~ Hát és ezt nem tudta volna előbb mondani. Érzem, ezt a tábort nem nekem találták ki. - Szépen lassan ismételten feltápászkodik, majd elmondja Yunak hívják és ő lesz mostantól a ifink. Kezembe nyomta a faház kulcsát, majd bezárom az ajtót. Aival követni kezdjük, míg el nem érjük a célt. Ahogy betévedünk, elkezd beszélni a táborvezető. - Üdvözöllek titeket a táborban! Mint a levélben állt, ez egy kiképző tábor a lelkes, kitartó, leleményes fiataloknak, mint amilyenek ti vagytok. Gondolom mindenki megkapta a házát. Remek. És az öltözékét is. Nagyon jó. Megkérnék mindenkit, hogy más ruhát ne viseljen a ruha felett. -rábiccent egy földszínű ruhás idegenre.- Akkor most jöjjön az első feladat, egy csodálatos, Capture the Flag! Csakhogy itt a szobák lakói lesznek egymással. Elrejtettünk tizenöt térképet a táborról. A feladat egyszerű: szerezzétek meg őket, szobánként minimum egyet! A megszerzett térképet, térképeket, holnap kell bemutatni ebédnél. Addig van időtök. A játéktérben nincsenek benne a nagy épületek, a tenger, a bunkerek. Ja és az erdőben van egy kerítés, azon túl ne menjetek. Minden eszköz használata megengedett, de azért néhány biztonsági dolog: mindenki kap egy riasztót, ha csúnyán megsérül érte mennek és elviszik a betegápolóra. Ha a szobából bárki kiesik az egész szoba kiesik. Ha valaki megöl valakit azzal ifijeink elbeszélgetnek. Nem kel utána lábra. A felszerelést már a házatokba vittük. Éjfélkor, a dudaszó felhangzásakor kezdtek. - Majd jelentkezik egy zöld ruhás emberke valamit kérdez, de nem foglalkozom vele. Nem sokat foglalkoztam a többiekkel, neki álltam enni, majd távoztam. Nem sokkal később utánam jött Ai is. Egy re vidámabban kezdett el viselkedni. Talán már tudta, hogy jó szórakozás lesz az esti térkép keresés. Nem tudtam elképzelni mi lehet valami ennyire szórakoztató, de bíztam abban, hogy nem valami vérfolyós dolog lesz. Végül a faházunkhoz értünk, majd kinyitom az ajtót, ahogy mondta a táborvezető, tényleg az asztalon volt egy pár eszköz. A pihenőt muszáj kihasználnom, így első dolgom az volt, hogy lefeküdtem aludni. Nem tudom addig, mire készül Ai, de most a pihenést választom.
*** Éjfél és a duda szó ***
- Mi van már? Már reggel van? Mi ez? Plüss? Nekem nincs is plüssöm. - Nézek magam mellé, miközben a leányzó aludt mellettem. - What the fuck? Hát ez meg? - Teljesen véletlen lelököm az ágyról. - Mit keresel mellettem? - Micsoda? Hogy kerültem melléd? Miért löktél le te hülye majom? - Na jó erre most nagyon nincs időnk, indulnunk kell! Majd később megbeszéljük. - Mi a táska már össze van pakolva? Hát ez meg, hogy? Csak nem Ai volt? Na, de most erre nincs időnk. - Na gyere, mert lefogunk maradni és esélyünk sem lesz térképet találni. Ha nem találunk térképet, akkor az elég kellemetlen, me nem fogjuk megtalálni a fürdőt és a hasonló helyeket. - Az nem jó. - Felkapja az egyik táskát, majd rohanni kezd az ajtóhoz. - Akkor siessünk. - Rendben, ha te mondod. - Gyorsba felkapom a táskát és elindulunk. Igazából tájékozódni még nem nagyon tudunk, mert ugyebár nincs térképünk, ezért érme feldobással döntöttünk minden kanyarnál (Lámpát használtunk, hogy lássuk fej vagy írás). Legtöbbször a fej volt, ezért balra mentünk. Órákat sétáltunk, de sehol sem akadtunk térképre, legalábbis eddig. Az egyik fából kilógott valami, odasétált Ai és megtalálta a térképet. - Faja, ez egyszerű volt. - Ejtettem ki a számon, miközben valami éles tárgy haladt Ai felé, reflexszerűen kikaptam a kardot a tokjából és eltérítettem a tárgyat. - Ki vagy? Mutasd magad! Nem szégyenled, hogy egy lányra támadtál rá? Hát ez a pofátlanság teteje. - Válasz nem érkezik, majd hirtelen mögém kerül és vágni próbál. Épp, hogy lehajolok, majd a markolat részével a lábára ütök. Érezhetően, elégé eltaláltam, de ismételten eltűnt a sötétben. - Hallod, ezek többen is vannak! Nem csak egyedül ő az ellenfelünk! Mindegyiknek a térképre fáj a foga. - Mintha kissé pánikozna, de nem tudok vele foglalkozni, folyamatos támadások érnek. Hol fejre, hol törzs, hol lábra. ~ Ez lehetetlen! Esélyünk sincs itt, valamit ki kellene találnunk. Már megvan a térkép, csak megússzuk valahogy. De mondjuk 11 órát kibírni így, nem könnyű feladat. - Te, ne gondolkozz annyit! Megfogsz halni! Inkább harcolj! - Nézek rá, miközben elismerem, más most nem tudok tenni, minthogy harcolok. Erőt veszek magamon, majd megpróbálom felvenni azt a tempót melyet ellenfelem képes. Ismét mögém kerül és vágni próbál, lehajolok a markolatot felé lendítem, majd megjelenik még valaki mögöttem, aki leakar szúrni. Ai valamit kilőtt és összeesett a fickó. - Figyelj már jobban, mit csinálsz! - Hát ez elég cink, főleg egy sokkal fiatalabbtól hallva. Egy pillanatra megváltozik minden, mintha mindenkinek látnám a mozdulatát. Furcsa, ilyet még nem éreztem. A kardokkal, mint mindig leütöm az ellenfeleim. Fogynak, de jönnek, mintha dézsából öntötték volna őket. - Yume!!!!!!!!!! Alakulj át! - Yume körbeveszi a testem. ~ Hát ez meg? Majd egy belső hang azt mondja: Bankai! - Ban-kai! - Nézek körbe, de nem történik semmi. - Hát te tiszta hülye vagy! Mit csinálsz? Félsz, hogy ordibálsz egy harc közepette? - Nem tudom, egy hang azt mondta mondjam. - Skizó is vagy? - Nem, eddig nem tudtam róla! De nem hiszem, hogy az lennék, mert akkor többször hallottam volna, ezt a hangot. - Valaki megpróbált hátba szúrni, de furcsa módon nem tudod áthatolni a páncélomon. A srác nézett, majd lendítem a kardom és összeesik. - Hallottátok ti is? Azt mondta előbb, hogy Bankai! Biztos valami betegség elleni gyógyszer és nem vette be, biztos, ezért ilyen örült, de ez még nem magyarázza, miért nem tud megsérülni. - Ne foglalkozzatok ezzel, csak szerezzétek meg a térképet! - Na, nem! Azt nem fogom hagyni! ~ Hogy mi, mondjam azt, hogy yu-gi-oh? Megint átakarsz verni! Mi az, hogy nem? Jó akkor kipróbálom, nem vesztek vele semmit. - Yu-gi-oh!- Várok és várok, de semmi nem történik. - Már hiányolja a másik gyógyszerét is! Próbáljátok lefogni, mert itt tényleg örült roham lesz! - A többiek bólintanak, majd egyszerre nekem esnek. Yume átalakul egy lánccá, elkezdem pörgetni miáltal nem tudnak közelebb kerülni hozzám. Majd hirtelen elvesztem az egyensúlyom, olyan mintha lökdösne valaki, de nem tudom ki lehet. Az egyensúlyérzékem nagyon ramaty lett hirtelen, majd eltűnik minden. Sötét lett. Szépen lassan kinyitom a szemem, majd Ait látom magam előtt. - Megszereztem a térképet, míg aludtál! Gyere gyorsan adjuk le, mert büntibe fogunk kerülni! - Mi csak álmodtam volna ezt az egészet? Az lehetetlen, pedig biztos vagyok benne, hogy ez megtörtént. - Mi történt meg? - Néz rám értetlenül. - De siess már! Mert nem akarok miattad késni, örülj neki, hogy megcsináltam helyetted a melót! - Még mindig nem értem. Ez, hogy történhetett meg? - Ne foglalkozz már az álmoddal, menjünk kérlek! - Bólintok, majd elindulunk a megadott cél felé. - Húh ezen a térképen se könnyű eligazodni. - jelentem ki. Egy 5 perc gyaloglás után megérkeztünk az ebédlőbe. A duda szó ismét megszólalt. Itt a vége a játéknak, elég könnyű volt!
|

| Téma: Re: Edzőtábor - part I Csüt. 16 Feb. 2012, 21:34 | |
| Harmadik körHát srácok... a posztok elég változóak voltak. Az átlagos minősítést megkapja, kiemelkedőt kap Namiko. A többiek joggal kérdezhetik, hogy miért? Hisz nem is írt más játékossal harcot... Ez igaz meg minden. De nála éreztem azt, hogy nehézséget okozott neki a feladat. Mármint úgy is, hogy npckkel harcolt. Youshi, te például simán leszedtél két vihar lángút, miközben azonos szintű ellenfelek vannak (gyengébbek nem is lehetnének, ti is egyes szintűek vagytok). Ráadásul nem éreztem annyira a csapatmunkát. Kyou próbálkozott, de ott is ő dominált. Egyszóval, nem dolgoztatok csapatban, és ezt azzal kompenzáltátok, hogy táposak lettetek. Ez nem tetszett. Namikot és Takát megdicsérném, hogy elég rendes hangsúlyt fektetett a karakterek leírására. Jellemileg meg minden. Taka: a tied egész jó lett volna, ha nem csapod így össze a végét. Tudom, szorított az idő, de ez van. És akkor a büntetést kapják... *dobpergés* A Natsu-Youshi páros, illetve Taka, és szobatársa. A feladat: mosogatás! (ti se gondoltátok, hogy majd az ifik fognak...) szóval a ti posztotokba az eredmény hirdetés után kérlek fűzzetek be egy legalább 500 szavas mosogatás (kézzel!) jelenetet. Egyszerre mostok, beszélgessetek közbe. Legalább találkoztok. -Gratulálok. -kezdi Leo a beszédét.- Azoknak akik szereztek térképet. Jutalmatok: megtudjátok hol a fürdő, és nem kell másokat követnetek, illetve tudjátok melyik épület hol van! Emellett nyertetek még: tapasztalatot! Ma már nem lesz semmi, pihenjetek holnapig. Fürödjetek ha akartok, a házakba került a láng színnek megfelelő fürdőruha. Kérlek ezeket, vagy az alap tábori ruhát viseljétek. Holnap az erdőben lesz egy kis gyakorlatozás. A részleteket egy ifi viszi meg levélben a szobátokba amíg vacsoráztok. Vacsoránál találkozunk!Na a napotok hátralévő részéről kérnék 500 szót. Leo beszéde nincs benne. Hajrá. Emellett a fő rész: A másnapi harc az erdőben. A levélben egy-egy ifi tájékoztat titeket a szabályokról. Két csapat lesz, a szobatársaddal mindenképp egy csapatban vagy. Ott sorsolják ki melyik szoba melyik csapatban lesz. Lesznek kékek és vörösek. A harctér az erdő. Aki elhagyja azt kizárják. A feladat: elpusztítani a másik csapatot. Ezt úgy lehet, hogy megsemmisíted a karján található szalagot. Ja igen, a szalag (direkt most írom be, nem kihagytam XD). A színe azonos a csapatod színével. Emellett van benne elrejtve egy gps és egy szívritmusmérő, de tök vékony, és sima felületű a cucc.. Ha megsemmisül akkor az utolsó jelből meghatározzák a kiesett helyét. Ha halott akkor megkeresik azt aki megölte, és az ifik elbeszélgetnek vele. Na szóval erről kérnék ismét egy ezer szót! A két legrosszabb szoba most is büntit kap (másikat). Ja, és még valami: mivel 4 szoba van amiben ti, játékosok vagytok, ezért 2 kék és 2 piros lesz közületek. Hogy ki melyik csapatban van az nekem mindegy (megint: vagy megbeszélitek vagy poszt sorrend alapján). De a kékek nyernek. Ebből következik, hogy a pirosban játszóknak ki kell esniük, azaz veszteniük kell  . A kékek közül is ki kell az egyik szobának esnie  Hogy melyik az mindegy (megint: vagy megbeszélitek vagy poszt sorrend alapján). Ja, és mint előbb: ha a szoba egy tagja kiesik, a szoba is kiesik automatikusan. Vasárnap este 21:00-ig kérném! Hajrá skacok! _________________ Nincs csoportosulás!
|
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|